Szemrád Nándor írásai

Irányítók és új világrend

2019. február 12. 18:58 - dangbird

Kevesen hisznek ma a fekete mágiában. Márpedig eme hitetlenek nagyon csodálkoznának, ha tudnák, hogy mi is a valódi igazság. A világot ma is egy mindent átfogó, hatalmas szervezet irányítja, melyet úgy hívnak, hogy Illuminátusok. Ezeket az első könyvemben Irányítóknak nevezem – és valójában azok, hiszen ők vannak a közélet, a katonapolitika, az űrkutatás, a hírszerzés és a kultúra mögött.

Egy ilyen szervezet sok-sok csoportból áll, s az a vezető, amely egy adott ember fölött van, nem is igazán tudja, hogy hányan vannak még fölötte is. Az a lényeg, hogy mindenki kap valakitől valamilyen utasítást. A csoportban levőket szigorú szabályzat köti a rendhez, amelytől nem térhetnek el. Aki mégis megpróbál, azt hamar kirúgják – vagy ha már túl sokat tud, el is teszik láb alól. Egy csoportban 30-50 fő van, de nem mindenki ember. Mondjuk 20-an emberek, s van jónéhány alakváltó, esetleg gyík, vagy olyan szürke hibrid, aki embernek néz ki. Ilyen csoportba persze nem mindenki kerülhet, hiszen közönséges halandó már az első 3-4 próbán megőrülne, vagy egyszerűen csak otthagyná az egészet.

Az első próbák egyike, hogy halottak testrészeit kell hazavinni, s valamilyen mágikus rítus keretein belül elővarázsolni belőle az élethez szükséges energiát. Erről persze sem barát, sem család nem tudhat, mert annak nem lenne jó vége. Így tanulja meg az újdonsült jelentkező, hogy a pusztításból, sötétségből is nyerhető energia. Az ilyen csoport amúgy sem a tisztaság, a fény és a transzcendencia híve, tehát lényegében az újdonsült „neofita” ahhoz lesz közelebb, amit maga a csoport amúgy is megtestesít; az iszonyatot és az erőt fogja képviselni. Később már, évek múlva, olyan beavatási ceremóniák is vannak, ahol állatáldozaton vehet részt – amely a feketemágia alapja. Rengeteg állatot áldoznak, sok ellenséget így tesznek el láb alól, és egyéb célokat is így érnek el. Aki már 10-12 fokozaton túl van, néha emberáldozatokon is részt vehet! Ezeket már konkrétabb célokkal csinálják, s nem ritkán politikai, üzleti, vagy egy komoly tröszt érdekeinek figyelembevétele a cél – netán puccsot akarnak vele előidézni. A fekete mágia ugyanis hat, kedves olvasó, akár hiszünk benne, akár nem. Egy kis viaszbábus jós vagy tudatlan átkokat szóró ember igazán nem sokat árthat, legfeljebb önmagának. Ha kellő védelmem van, akkor nem tud kifogni rajtam. Egy komolyabb támadás azonban már igencsak igénybe veheti az emberi idegrendszert, míg egy profi mágus ellen hiába védekezel „fehér fénnyel” vagy imákkal, semmit sem érsz el. Aki igazán ért hozzá, azt képes nagyon sokat ártani, s bizony oda kell figyelned, ha komolyan támadnak, mert állásod, pénzed, egészséged, életed is veszélybe kerülhet. Az Illuminátusok persze értenek ehhez, s nyugodt lehetsz, ha meggyűlik a bajuk bárkivel, szívesen is alkalmazzák eme technikákat.

Minden kis sejt és páholy mögött ott állnak az idegenek és/vagy a gyíkszerűek is. Aki már húsz beavatási fokon túl van, találkozhat is velük. Ez persze általában nagyon komoly idegrendszeri problémákat hoz fel, s az illetőt sokáig megrázó élményként kíséri, hogy hol is van az ember ezekhez a lényekhez képest. Valójában a hatalom nem a mi kezünkben van, s így van ez már sok évtízezred óta. Ahogyan más írásaimban említettem, az inkarnációk közötti világokra is nagy hatásuk van az itt élősködő idegeneknek, illetve asztrálvilágainkba is belépést és belátást nyerhetnek. Néha lélektestekre választanak szét, máskor téren és idők keresztül manipulálnak egy-egy lelket, hogy aztán inkarnációit is befolyásolva gyakorlatilag rabszolgává vagy legalábbis tetszőlegesen irányíthatóvá tegyék. Sajnos a WHO és az ENSZ is az ő kezükben van, és véleményem szerint a ’60-as években kialakult egészségügyi helyzetért is felelősek. Tudjuk jól, hogy a ’60-es évek elejétől kezdve Afrika-szerte vakcinák és ellenanyagok millióit oltották be a feketékbe, az ottani őslakosságba, hogy meggátoljanak betegségeket. Igen ám, csakhogy a jószándék mögött már akkor lappangott egy démoni elképzelés. Miután eltűnt a feketehimlő, és néhány, addig Afrika-szerte addig emberek százezreit tizedelő betegség, elindult egy iszonyatos demográfiai robbanás. Ez még önmagában nem lenne baj, de a kedves Irányítók nem oldották meg azt a helyzetet, amely ma is jellemző Afrikában és néhány ázsiai, kőkorszaki szinten levő területen. A háborúskodás, a vérbosszúk, az állandó nyomor, a megalázó jövedelmek és főképpen az ipari és gazdasági alulmaradottság problémái nem lettek megoldva. Így aztán az egyre népesedő harmadik világ potenciális fenyegetést jelent az úgynevezett középen lévő, illetve a fejlett országokra nézve. (Különösen igaz ez most, miután úgynevezett bevándorlók százezreit telepítik át Európába sötét szándékú erők.)

A legmélyebb borzalom azonban az a tény, hogy az Irányítókat és közvetve az emberiséget, politikát, kultúrát, közéletet vezető erők óriási intelligenciaelőnnyel rendelkeznek magához az emberhez képest. Az idegenek és a gyíkszerűek ugyanis az emberi álomvilágot is képesek befolyásolni, hiszen az asztrálsíkon belül is tevékenykednek. Sok ember és „ufó”-kapcsolat mögött ott állnak ők – úgy, hogy az ember azt hiszi, hogy valamiféle feszültséggel teli, de pozitív dolog történt vele! Valójában sokan nem sejtik az eltérítők valódi arcát. Démoni szándék van néhány faj fejében az embert illetően. Tulajdonuknak nézik és szinte rabszolgává süllyesztik ezt az amúgy sem igazán toleráns és erőszakmentes emberi fajt.

Nem állítom persze, hogy nincsenek valódi jóakarók és a fény olyan képviselői jelen a bolygónkon, melyek ténylegesen szeretnének valami pozitívumot létrehozni. Az ember szabad akarata azonban érvényesül, és bizonyos segítséget kérni kell, és valóban akarni, ahogyan ezt már más írásaimban említettem. Látni volna szükséges, hogy hazug politika erők irányítanak mindent, és a színfalak mögött mindig olyan lelkek és démoni szándék van, mely nem akar igazán semmi mást, csak zűrzavart, mind a gazdaságban, mind a politikában, a közéletben. Látni kellene, hogy válságba került az ember, és hogy mennyi ellentmondás van nap-mint-nap, arra csak az Internet a kiváló példa. Gyakorlatilag minden információhoz hozzá lehet jutni, ugyanakkor a metrón, az utcán és a villamoson netező és mobilozó tömeg gyakorlatilag személytelenné válik, és elfelejti az igen értékes emberi kapcsolatok pozitív hatásait. De itt van a kibernetika is. Német és japán tudósok már olyan robotokat állítanak elő, amelyek akár szexuális szolgáltatást is nyújtanak. Nem ez a lényeg, nem akarok bántani senkit, de van itt mégis egy konkrét probléma. A robotok, a számítógépek és az Internet világában mégsem csökkent a munkaidő, és nem lehet 2-4 óra munkával elég pénzt keresni. Ugyanolyan rabszolgák maradtunk, mint 60 évvel ezelőtt, amikor 8-10 óra munka volt a mindennapos! De itt van egy harmadik példa is, akinek ennyi nem volt elég. Már hányszor beadták nekünk az atomháború ígéretét, de valójában ahhoz is gyávák, hogy egy közepes hatótávolságú, hagyományos töltetű rakétát egymás hajójára lőjenek a nagyhatalmak. A kicsikkel persze mernek szórakozni, hiszen Amerika megtámadta Afganisztánt és Irakot is. Így persze könnyű, mert az erőviszonyok nem voltak egyenlőek. Észre kell venni, hogy a nagyszájú, exhibicionista magamutogatás mögött egy aljas szándék lappang, mely az emberiség lassú rabszolgává süllyesztésének a terve. Ahogyan már említettem más írásaimban, az elkövetkezendő 100-150 év lenne alkalmas egy felfejlődésre, amikor is az Irányítókról és a gyíkokról lehullana a lepel. De ez csak akkor válik lehetségessé, ha észbekapunk és tudatosodunk.

A fekete mágiával kezdtem, és azzal is fejezem be. A háttérhatalom számára ez egy fantasztikusan alkalmas eszköz mindenfajta politikai, közéleti vagy kultúrával kapcsolatos dolog átalakítására, illetve a manipulálására. Ne gondoljuk, hogy eme spirituális tudás azonban az emberektől jön. Évek ezreivel ezelőtt ezt bizony sötét fajok telepítették a Földre, és ma sajnos a hüllőszerűek kezében van a fekete mágiához szükséges energetika jó része. A hüllők meg az emberektől lopnak energiát – ezért van némely országban iszonyatos szegénység a Földön. Globálisan tehát – nem egy hithű és tiszta emberre gondolok – érthető, hogy miért nem ad az atyai világ segítséget a Földnek. Az isteni energiákat egy öntudat nélküli emberiség szintjén ígyis-úgyis az Irányítók szereznék meg. Erre nincsen szükség, így is elég energiát lopnak az emberektől az élősködők. Sajnos tudomásom szerint az Illuminátusok is hozzájuthatnak a fent említett hüllőenergiákhoz, és ez vezet elképzelhetetlenül nagy hatalmukhoz és befolyásukhoz a földi élet különböző területein. Az egész karmikus forgás is pusztán azért jöhet létre ilyen módon, ahogyan van, mert a vallásokhoz, titkos csoportokhoz, vagy akár jószándékú emberek által alapított társaságokhoz hozzáférésük van. Akár tudunk róla, akár nem, ez így van! Most olyan dolgokat írok le, utolsó mondatokként, melyek nyilvánvalóan felháborodást kelthetnek, de ha gondolkodunk rajta, igazzá válhat, hiszen nem akarok semmi ártó gondolatot terjeszteni.

Teréz Anyának is köze volt a hüllőszerűekhez, bár neki csak genetikailag. Sai Babát sem éppen mindig a legtisztább erők támogatták, s tudomásom van róla, hogy elég sok negatív asztrális energia vette körül, bár jó híre köztudomású volt, amíg élt. A Krisna-tudat alapító személye, Prabhupáda sajnos maga is gyík volt. Eme személyekről köztudott, hogy igazán fehér harcosok voltak, és pozitív identitást adtak a körülöttük levőknek. Nem szabad azonban elfelejtkeznünk arról, hogy a jóság és a jótettek semmit sem érnek, ha valamilyen energiát szolgálunk, amely a fejünk fölött lebeg. A másik ember lelkéhez kell közel kerülni, és igazán semmilyen erőt nem szolgálva, semmiféle magasabb hatalmat nem istenítve, és semmiféle identitást nem képviselve kell neki segítenünk; csak a lelkek egysége és minden átható szeretete az, ami a valódi felszabadulást hozhatja ezen a földön és az egész Naprendszerben. Ha erre nem érzünk rá, valóban elvesztünk, és nem lesz értelme semmiféle vallási vagy spirituális szervezetnek tagja lenni, sem pedig misztikus útkeresővé válni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr8814623272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aSD 2019.03.13. 23:47:32

A fekete mágiához mindig ki kell mondani egy varázsszót a végén, csak akkor lesz hatásos?
Nem kívánok eme sötét erővel élni, csak érdekel, hogy valóban, akkor lesz az egész folyamatnak hatása?

dangbird 2019.03.15. 17:52:53

Kedves aSD!

Nem, nem minden esetben kell kimondani a fekete mágiához egy bizonyos gyökérszót. Vannak olyan rítusok, amikor igen - de aki valójában ért a mágiához, az olyan állatáldozatokat csinál, amelyek már önmagukért beszélnek. Nyilván kellenek füstölők, kántálások és szellemeket meghívó rituális szavak, de az állatáldozat már önmagában is bőségesen elég ahhoz, hogy bizonyos démonokat invokáljon, amelyek az alapkoncepció szellemében bizony olyan erőhatásokat hoznak létre az objektív valóságban, hogy aztán minden egy bizonyos cél felé haladjon!
A gyökérszavak jelentősége inkább még akkor kardinális, mikor az ember tanulja a mágiát, vagy mondjuk közepes tudású mágus. Ha valaki már elég profi - s ezt jól látja Wictor Charon és említi is - akkor ugyanúgy, mint a Jedi lovagok a filmben, már puszta jelenlétével képes bizonyos mágikus hatásokat elérni. A probléma az, hogy ha valaki Sith lovag, akkor már a jelenlétével is iszonyatos erőket tud a valóságba átszabadítani az asztrálvilágból, és ha még ezekkel állat- vagy emberáldozat is társul, akkor az illető valóban szinte istenné válik a Földön. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezek az emberek a gonoszság szolgái, és bármiféle védelmet is élveznek ezen a szerencsétlen bolygón a gyíkoktól, mindig el kell határolódnunk tőlük, és mindig a fényre gondolni. Akkor is, ha dühösek vagyunk, vagy akkor is, ha valakit gyűlölünk, nem szabad teret adni a negatív indulatoknak is főleg a negatív gyökérszavaknak. Tisztelettel,
Szemrád Nándor

aSD 2019.03.15. 23:30:30

Köszönöm a választ!
Az országban mennyi lehet azoknak a száma, akik nagyon profin űzik a fekete mágiát?
Az mennyire determinált mielőtt leszületünk megtapasztalni dolgokat, előző életeket kiegyenesíteni, hogy valaki megtanulja a fekete mágiát, van ilyen hogy ez valakinek előre megírt, hogy neki azt meg kell tanulnia vagy tevénykednie kell nagyon komolyan benne, hogy valanit ezáltal megtapasztaljon?
süti beállítások módosítása