Szemrád Nándor írásai

A különbözőség és a földi vakság

2019. november 26. 18:43 - dangbird

Lehet-e élni olyan vízszintes energiafolyással, amely az én energiatestem körül létezik? Ez átvibrál éteri és finom fizikai testemen, és tulajdonképpen a létezést biztosítja több síkon is. Minden embernek van ilyen, de egészen eltérően alakul, mint nekem. Számomra még ez sem úgy van, mint ahogyan szerettem volna, hiszen a látók egészen másnak érzékelnek, mint a többi ember. Sokan mai napig nem tudnak elfogadni másságomért – hát még a másik világot ismerők sem képesek velem mit kezdeni! Ez aztán különös.

Feltűnhet a blogomat olvasónak, hogy most magamról írok, de ha figyelmesen olvassák, lesz benne szellemi mondanivaló bőven. A jelenkori auraérzékelők és látók már azt a valódi és hamisítatlan belső világot sem mindig érzékelik, ami igazán vagyok. Így kellett rájönnöm, hogy valami nem stimmel a földi spiritualitás, nomeg a látás körül. Még a reptileket sem látják igazán, csak egyesek. De ezek közül sokan genetikai vagy lelki szinten közéjük tartoznak. A legtöbben nem igazán képesek arra sem, hogy az asztrálvilág különböző szörnyedvényei meg a haláli utáni létezés dimenziói mögött álló irányítás mibenlétét érzékeljék. Engem sem tudnak beazonosítani, és mivel az a tudás, amit képviselek, nem igazán konvertálható fizikai síkra, gyakran csak tévképzetek és hamis információk kereszttüzében forgok a külvilág előtt. Így valóban nem lehet hiteles képet kapni egy emberről. Nem az én hibám persze, hogy a magukat látóknak nevezők ezen a bolygón bizonyos dolgokat képtelenek felismerni. Tudásuk és a különböző síkok közötti eltérések felismerésére irányuló képességük gátolt és nem mindig hiteles. Nyilván a Földet uraló erők nagyon komoly energiákat fektetnek abba, hogy az emberi fajt spirituális felemelkedés terén hátráltassák. Így aztán a látók, beavatottak, mágusok egy jó része nem igazán képes az asztrálvilág egymástól elkülönülő dimenzióinak megismerésére. Éppen ezen okok miatt nehéz felismerni, hogy eme dimenzió tele van a reptilek, a szürke reticulumbeliek, orioniak és egyéb idegen fajok szellemiségeivel. Így persze nem helyes az innen nyert információ, és az ember állandó zavart állapotban van, ha kutatóktól információkat akar nyerni. A földi asztrálszféra lakói rendre félrevezetik az embert a jóslatokat, illetve a bolygóra vonatkozó egyéb tudást illetően! Így persze nem lehet igazán megállapítani, mi is az oka annak, hogy nekem eltérő irányú energiafolyamok ívelnek át finom anyagi testemen. Nyilván a földi emberi ismeret megretten a szokatlanságtól, és a valódi tudáshoz való hozzáférést nagyon gátolja.

Az idegenek, a szürkék, nameg a szabadkőművesek nagyon gyakran jelennek meg tanítóként fizikai síkon. A szabadkőművesek számára mindez könnyű, mert ők emberek, míg az idegenek hibrid (ember és idegen) genetikai kóddal ellátott lények formájában csinálják mindezt. (Egyre ritkább az idegen lelkek embertestbe való inkarnációja a gének gyors változásai miatt). Az emberi faj látnokai persze nem mindig veszik észre eme lényeket, ahogyan fentebb említettem, aki látja, az lehet, hogy valamilyen szinten hozzájuk tartozik...

Vannak persze olyan kevesek, mint én, de gyanítom, hogy hozzám hasonló módon folytatnak ellenük lejárató kampányt az emberek körében mind az Internet, mind pedig a hétköznapi, baráti és egyéb kapcsolatok szintjén. Szerintem az ilyen személyek indulatait manipulálják, és ez nagyban hozzájárul a fenn említett különös lelkek kirekesztéséhez és társadalom általi el nem fogadásához. Persze kár ezen megbotránkozni, hiszen előbb említettem a jelenleg uralkodó szellemi nívót. A fenti tézisek továbbgondolása után nem nehéz levonni a tanulságokat; a jelenkor embere nem veszi észre sem az avatárokat, sem a segítő mesterek csoportját. Nem arról van szó, hogy a Vízöntő korszakban már nincsenek valódi egyéniségek, hanem a tisztelet hiányáról és a félrevezetésről. Talán éppen azok feketítenek be más dimenziókból jött küldötteket (és hamis látásukkal alá is támasztják butaságaikat), kik éppenhogy sötét idegen hibridek, vagy ezek tudati manipulációi hatnak agyukra.

Vannak olyan személyek, kiket a rendszer pontosan azért alkalmaz, hogy a mester vagy avatár azt higgye, hogy ő az, akivel találkoznia kell. Ezek az úgynevezett teszt-emberek általában sötét lelkek, kik megkapják jutalmukat mindezért. Mindig félrevezetik a hiteles kiválasztottat – ennek eredményeképpen az nevetségessé és reményvesztetté válhat. A teszt-emberek miatt nehéz ma valódi csoportokat szervezni, hiszen őket az Irányítók sikeresen alkalmazzák mind a téridő-változtatásaikhoz, mind manipulációikhoz! A teszt-emberek nem is mindig tudatosan okozzák a kárt, és a rendszer számára egész létezésük kardinális fontosságú. Gyakran felemésztik az útkeresők, mesterek és tanítók idejét és energiáit – akik közül nem egy elveszti valódi fonalát inkarnációjában.

Nos, persze az emberi elme se éppen dicséretre méltó, ha ezt ezen a bolygón meg lehet tenni. Elképzelhető, hogy a Homo Sapiens meg is szűnhet néhány évszázad múlva. De hogyan is várhat valódi isteni gondviselésre az, akinek ilyen hiányosak a képességei? Ha ez így megy tovább, az emberi faj eltűnik, vagy értéktelen erkölcsiségű, de spirituálisan fejlettebb, rafinált hibridtömeg veszi át a hatalmat fölötte. És gondoljuk csak el, ha egy ilyen ember-keverék hibrid faj teret és uralmat nyer az emberek fölött, hogyan is védekezhetünk majd ellene? Ha mindez mondjuk egy háború után történik, vagy egy emberiség egynegyedét kiirtó katasztrófa következtében, akkor a tudomány nem fogja érzékelni a változásokat. A degenerált evolúció-hívők azt fogják tanítani, hogy egy természetes kiválasztódás az egész a túlélni kívánó populáció evolúciós lépcsőfokainak újrateremtéséhez vezető úton. Azt fogják tehát hinni, hogy fejlődtünk, hiszen a magasabb mentális képességgel rendelkező hibridek gyorsan és biztosan tudnak teret nyerni és vezetni az embereket a csak őáltaluk ismert új etapok felé. A probléma csak az, hogy egyre kevesebb emberi lélek tud majd emberi testbe születni a DNS módosulásai miatt – így az orioni és vagy reticulumbeli többség egyszerűen elfoglalja a bolygót! Ezt ma már látni, vagy legalábbis sejteni kéne, hiszen fejlődésünk és fennmaradásunk záloga, ha látjuk a köztünk tevékenykedő és az élet egyre több területén settenkedő sötétséget.  Bizonyos persze, hogy az emberi faj nagy része, beleértve a spirituális tudásúakat vagy a magukat misztikusoknak nevezőket is, nem látja ezeket a tényeket! Így nem lehet csodálkozni, ha egyre kevésbé valóságos és bölcs hitrendszerek és világnézetek jelennek meg a bolygón, illetve a magukat okkult tudásúnak nevezők egyre több destruktív és önös érdekkel telített dolgot jelenítenek meg. A valódi tudás mintha szökne az ember elől, és az ismeretek hiánya miatt lassan a gyűlölet és meg nem értés veszi át a helyét minden olyan különös személyiség iránt, aki nem hajlandó beállni a hétköznapi emberek vagy akár az ún. hétköznapi, kommersz misztikusok sorába! Ez sajnos így van, kedves olvasó, és el lehet gondolkodni, hogy mi lesz a vége. Ez az írás éppen azért gondolatébresztő, mert én azt veszem észre, hogy egyre kevesebb józan és bölcs spirituális látnok van, míg egyre nagyobb a szélhámos és csaló, vagy öntudatlanul és a sötétséget szolgáló misztikusok száma. Ezek elképzelhetetlenül nagy károkat okoznak és hátráltatják a tudás kibontakozását, és nem helyes ismereteket jelenítenek meg szerte a világban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr10015326038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása