Szemrád Nándor írásai

Jövőkép- és elmeprogramozás?

2022. február 12. 16:25 - Szemrád Nándor

Bármilyen furcsa is, a Föld valódi urai nem az emberek. Bolygónk igazi háttérhatalma ugyanis olyan lényekből áll, amelyek otthonosan mozognak az asztrálvilágban, a Földet körülölelő éteri síkokon és a fizikai világban egyaránt. Ezek természetesen úgynevezett parafizikai lények, kik képesek fizikai testben is megjelenni, majd sejtjeik rezgésszámát tetszőlegesen változtatva, akár az asztrál-éteri világban is. Magasabb dimenzionáltságú síkok azonban tiltva vannak előttük – így eme magasabb dimenzionáltságú létezési területekre belátogató bolygók és ködrendszerek lényei sem foglalkoznak velük. Igen, ki lehet találni, hogy az atlantisziakról és a reptiliánokról van szó. Sajnos a jelenkorban úgy fest, hogy minden „jó”, gonosz, vagy ördögi, kulturális, társadalmi, történelmi, pénzügyi, vallási dolog mögött ők állnak.

Azt kell tudni a fenn említett lényekről, hogy van néhány bolygó a Galaxisban, melyeket uralmuk alá hajtottak. Nehéz biztosat mondani ezekről, de annyit tudok, hogy eme planéták lényeit is valamilyen szinten uralják, illetve energiáikból élősködnek. Tény persze, hogy nem tudják ilyen sötétségben tartani őket, mint minket Földlakókat, mivel a fenn említett gyarmatbolygók lakói fejlettebbek tudásban és spiritualitásban, mint a Föld. Ez egy szörnyű igazság. Egyébként tudomásom van róla, hogy embereket visznek el a Naprendszer egy bizonyos pontjára, és a Galaxis orioni peremvidékének másik rendszerébe, azzal a célzattal, hogy ugyanilyen homo-sapiens jellegű lénycsoportot kialakítva folytassák élősködő életmódjukat. Például az Orion egyik csillagának a fentebb említett bolygóján megpróbálnak majd egy ember-féle fajt kialakítani, és rejtett reptilián és ember kereszteződésű vérvonalakból manipulálják majd a lakosságot. Létrehoznak több kultúrát, lehetőleg sokféle vallást, több etnikumot – azért, hogy megosszák és állandó küzdelemre késztessék az adott fajt. Láthatatlanul azonban mindig is ellenőrzik a fejlődést, biztosítják a maguk számára az inkognitót, illetve titkos tevékenységeiket igyekeznek a teremtmények elől teljesen elrejteni.

Lehetséges, hogy más naprendszerben is megismétlik majd ezt a kozmikus morállal, galaktikus erkölccsel össze nem egyeztethető tevékenységet, de írásom most nem erről szól. Mivel is tartanak fogva a Földön embereket? A tértechnológia az egyik hatalmas és rejtett ismeret, amelyet az ember igazán fel sem tud fogni, éppen ezért lehet vele nagyon erősen félrevezetni, és az emberiség történelmét manipulálni. Most nem akarom részletezni, hiszen a fentebb említett fejezetekben már leírtam a téridő manipuláció alapvető lényegét. Elég azt tudni, hogy ha megváltoztatják a kauzális szálon a cselekményeket, akkor az események más irányba tolódnak el. A történetszál manipulálása tehát más irányú folyamatokat és cselekményeket eredményezhet – tehát bizonyos történés a múltban átalakul és erősen hat a jelenre. Ezért van annyi kesze-kusza ellentmondás a történelemben, és ezért tény, hogy bizonyos egyetemek és történész-csoportok másképp tanítják ezt vagy azt a kardinális, az emberi történelmet nagyon is meghatározó eseményt. Az Irányítók azonban nem törődnek azzal, hogyha például a kauzális fonál megváltozása miatt megváltozik egy-egy ember sorsa, az a karmában is változást eredményezhet, illetve hogy ez az egész folyamat kozmikus szempontból nem is megengedett. Az ő számukra csak a briliáns változtatás a lényeg, hiszen pszichopata beállítottságuk nem teszi lehetővé az emberi fajjal való együttérzést. Amivel most foglalkoznánk, az az elmeprogramozás és a biotechnológia.

Az elmeprogramozás nagyon hatékony lehet a különböző szürkék és reptilek által vezetett programok emberi résztvevői számára. Arról van szó, hogy a DUMB-alagútrendszerek, és a holdi projektben résztvevő emberek, illetve nagyon gyakran a hibridek agyát is ki kell programozni, és meg kell őket szabadítani bizonyos információktól. Ha a hibrid vagy az ember kimegy a „valós valóságba” (ez lehet a család, vagy éppen a busz vagy vonat, vagy egyéb elfoglaltság), nem szabad, hogy mindenre emlékezzen, illetve mindenről tudjon. Alkalmazzák és szeretik is a gyógyszeres elmeprogramozást, de ez nem minden esetben kivitelezhető. Sokszor elektromos elmetörlést is igénybe vesznek, de ez nagyon veszélyes, mert hasonlít a régen elmeorvosok által elektrosokk-terápiának keresztelt módszerre, amivel az elmebetegeket igyekeztek kezelni. Ezek az elmetörlés-módszerek fontosak, hiszen az inkognitó és a titkosság mindenek fölöttisége mindig is jellemezte az embert irányító erőket. Alkalmazzák a hipnózisos elmekontrollt is. Ennek ellenére sok olyan ember és néhány hibrid is akad, aki valamit mégis kikotyog, mert őket valamivel nehezebb manipulálni. Az ilyenek azonban veszélybe kerülnek, mert akár családjuk, testi épségük is a tét, hiszen az irányító erők nem viccelnek, ha titkos projektekről van szó. A NASA-nál például tízezer dolláros büntetés, de bántalmazás, vagy az illető családjának fenyegetése is divatba jött a titkok védelme miatt.

Az elmeprogramozásnak azonban van egy nagyon-nagyon hatékony fajtája, amelyet a hétköznapi embereken is alkalmaznak, ez pedig a vallásos elmekontroll, amelynek eredményeképpen magasabb rendű és kozmikus erkölcsiséget, galaktikus morált, univerzális törvényeket tartalmazó vallási axiómák lesilányultak hétköznapi primitív, embereket gátló világnézetté. Az, amit jelen korban a papság művel a cölibátustól kezdve a különböző tiltásokig, tulajdonképpen nevetséges. Nevetséges, de egyben démoni volt az inkvizíció is, hiszen nagyon sok embert égettek meg azért, mert spiritualitással, mágiával foglalkozott, vagy földönkívüliekkel való találkozásait el merte mondani rossz időben és rossz helyen. Démonivá degradálódott, és emberirtó gyűlölettel keveredett az iszlám is, nem is beszélve a szürkék által befolyásolt hinduizmusról, meg a belőle kialakult Krisna-tudatról. A Krisna különösen idegesítő, hiszen vannak tényleges jótetteik is, de amit a szexualitásról vallanak, az körülbelül megegyezik a papi cölibátussal, illetve az értelmetlen életélvezet-gátlással. Elmeprogramozás azonban az is, ahogyan a valóságot manipulálják körülöttünk. Nagyon valószínű, hogy rejtett földalatti állomások (ilyenek persze vannak a Holdon is) biztosítják az emberek fölötti irányítást, illetve mára már az időjárást is teljesen irányítani tudják. Különösen ez utóbbi hat nagyon erősen az emberek idegrendszerére, és a karmán felül hatva bizonyos körzetek, területek, és országok lakosságát képesek vele sújtani. Ugyanígy nehézségeket tudnak rakni fejlődő embercsoportok, vagy egy-egy ember sorsába gátló jelleggel azért, hogy ne tudjon pusztán szellemi célokkal foglalkozva emelkedett szintre jutni. A hőn áhított kibernetika is csak az ő céljaikat szolgálja, hiszen a robotok nem az embereket akarják majd segíteni, hanem bizonyos pénzügyi körök érdekeit lesznek hivatva biztosítani. Egyre erősebb lehetne a kozmikus igazság megjelenésének az esélye, de az Irányítók aknamunkája miatt egyre nehezebb valódi ismeretekhez jutni eme igazság keresőinek. Arról van szó, hogy a média, a hírek, a sajtó mindenféle módon igyekszik manipulálni az embert, és bár átvibrál a hazudozás minden szinten, mégis annyira nehéz észrevenni bizonyos dolgokat, hogy lassan már rosszabb a helyzetünk, mint a középkorban. Akkor azért, ha valakinek szerencséje volt, s olyan helyre született, ahol nem volt sok pap vagy reptilián, még talán tudott valamiben hinni. A ma embere elvész a részletekben, illetve a hírek, a munka, a sajtó és a mindennapok gyakorlatilag tönkreteszik életét, és lehetetlenné válik bizonyos dolgok kiszűrése. Sajnos az elkövetkezendő időszak sem lesz sokkal fényesebb, hiszen az Irányítók egyre nagyobb nyomást gyakorolnak az embereken.

A biotechnológiáról is érdemes néhány szót ejteni. Az ehhez szükséges tudást a már évezredek óta a Földön garázdálkodó szürkéktől kapta meg az amerikai kormány az 50-es években. Aztán több más nagyhatalommal együtt a titkos kutatók el is kezdték ezt alkalmazni. A biotechnológia nem más, mint olyan biológiai fegyverek létrehozásának a ténye, amelyekkel az elmeprogramozáshoz hasonlóan manipulálni tudják az embereket, a társadalmi mozgásokat, illetve a hétköznapi viselkedést. Biotechnikai, illetve biológiai tudás a járványok létrehozása is. Nagy valószínűséggel a Föld eddigi leghatalmasabb járványait mind-mind az emberekre eresztették, illetve valamilyen módon egy-egy körzetben elterjesztették azért, hogy megfigyeljék milyen hatása lesz a populációra. Mind ezek mellett persze fontos, hogy egy-egy körzetben szinten tartsák a lélekszámot, és így nem kell a sokkal költségesebb születésszabályozással foglalkozni.

Valószínűleg a biotechnológia „vívmánya” napjaink oltási mániája is, amely elég sok nemzet szintjén kiverte a biztosítékot. Csak találgatni lehet, hogy valójában mit is akarnak az emberekbe oltogatni, de valószínűleg az egész lelkiséget, az asztráltestet, és így az emberi tudatot is megpróbálják átalakítani néhány úgynevezett oltással. Ennek lehet a következménye az is, hogy kialakul egy biometrikus ember, illetve a tudat és ezáltal a lélek annyira képtelen lesz a szellemhez kapaszkodót találni, hogy szinte géppé válik egy ember. Ha a tudat és a hozzátartozó lelki princípiumok képtelenek lesznek a nagy entitással, a szellemi egésszel kapcsolatot tartani, kialakulhat egy biometrikus massza, amely a halál után még jobban szétszakad. Így már az inkarnációkat is befolyásoló tényezővel, illetve a karmikus programba való beavatkozással van dolgunk. Ez azonban nem riasztja vissza az Irányítókat, hiszen a fenn említett téridő beavatkozásoknál is említettem, hogy alapvetően nem érdekli őket kozmikus morál, vagy a galaktikus hit által deklarált sorompó, amely védené az embereket. Minden esetre bizonyos, hogy egy döntésképtelen, és a felsőbb szellemi entitással kapcsolatot nem találó lélek már fejlődésképtelen, és így (ez persze az egész fajt érintheti, vagy népcsoportokat, akik esetleg be vannak oltva) értelmetlen lesz a reinkarnáció. Olyan lehet az egész bolygó, mint egy zsákutca, illetve kipusztuló népcsoportok, fajok, és a helyükre bevonuló hibridek gyakorlatilag az egész történelmet átírják. Nem lehetetlen, hogy az Irányítóknak éppen ez a céljuk – azaz megszabadulni az egész emberi fajtól. Egy fejlődésében teljesen megakasztott, birkaszerű, kaptártudatú lénycsoport már képtelen olyan akadályokon átfejlődni, amelyeken szükséges lenne, hogy aztán megtalálja a szellemi szabadságot. A szellemtől megfosztott lelkek aztán vakon kóvályogva, céltalan gép-lényként élnék értelmetlen életüket addig, amíg uraik akarják. Ez azonban arra kellene, hogy predesztinálja a még látó, szellemileg és érzelmileg nyitott embereket, hogy megtegyék a szükséges ellenintézkedéseket annak érdekében, hogy az emberiség ne tűnjön el a süllyesztőben, és hogy végre föl tudja venni a kapcsolatot magasabb szellemi közösségekkel, akik képesek úgy koordinálni a fejlődést, hogy egyes csoportok képesek legyenek kiszakadni ebből a börtönből. Csak ez lehetne a megoldás egy olyan hatalom ellen, amelyik gátlást és morális kereteket nem ismerve, féktelen terrorista módra, magát istennek képzelve, eszelős módon akarja rabszolgasorba taszítani emberek százmillióit.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr3217442310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biro Janos 2022.03.14. 15:14:43

Szemrád Úr! Tudna mesélni ezekről a terafim és ciklopszokról többet? Vagy valamelyik könyvében van erről írva részletesebben? Esetleg tudna példát mondani?

Szemrád Nándor 2022.04.20. 15:50:37

Tisztelt Bíró János! Tulajdonképpen ezek a terafimok kultikus célokat szolgáltak. Azt hiszem, a Stonehenge is ilyen, bár ezt kevesen tudják. Számos más ilyen építmény létezik Afrika, Dél-Amerika dzsungeleiben, de Ázsiában és Szibériában is. Ezek jó vagy rossz energiákat vonzanak a kozmoszból. Mindez attól függ, hogy pusztuló csillagködökre vagy fénnyel teli világokra vannak-e behangolva. Magyarországon is vannak ilyen pontok, de általában nem a populáris misztika által hirdetett helyeken.
Igazán valódi céljuk egy felsőbbrendű akarattal való kommunikáció. Ha egy csoport vagy társaság meditál egy ilyen ciklopsz vagy terafim közelében, szinte pillanatok alatt beavatást nyerhet. De krisztusi energiákat ugyanúgy kaphat, ahogy akár fekete mágikus erőket. Mindez attól függ, hogy milyen jellegű építmény mellé ül le spirituális szemlélődésre.

Biro Janos 2022.04.22. 07:58:05

@Szemrád Nándor: Értem. Köszönöm a választ. Amúgy tetszett a könyve a háttérhatalom című. Szeretném megkérdezni végeztek e távolbalátást valamelyik ősi európai piramis (bosnyák, vagy a budai hegyek piramisai) vonatkozásába hogy kik építették ezeket? És a regressziós hipnózis távolbalátáshoz mennyire megbízható az eredményeket illetően, illetve mennyire befolyásolja az éppen aktuális valakit a saját tudása az adott dologról?
süti beállítások módosítása