Szemrád Nándor írásai

Tények és fikciók

2020. november 20. 21:04 - Szemrád Nándor

Induljunk ki abból, hogy a földi létezés, a jelenkor politikai elvei a társadalom és a kultúra alapaxiómái tévesek és hazugok. Nem tudom, hogy mások miért nem látják, amit én, de nem akarok ítélkezni senki fölött. Az egész hidegháborús szembenállás, a 60-as évektől a keleti blokk bukásáig tartó nyugat–keleti ellenségeskedés egy fedősztori volt. Egy közös, nagyhatalmak általi globális Hold-projekt megvalósulását volt hivatva takarni.
De már nem akarok ismételni, és ne is égi kísérőnkkel foglalkozzunk. Rengeteg minden utal arra, hogy valami nem stimmel bolygónkon, és nem igazán a megfelelő mederben folynak a dolgok. A 2015-ben elindult bevándorlás csak egy a sok idióta és emberpusztító elképzelés közül, amelyek kiverik a biztosítékot érzékeny személyeknél. A nagy nyugati demokráciák egy vírusra való tekintettel olyan intézkedéseket hoznak, amilyenek csak háborúban vagy bombázott nagyvárosokban válhatnának realitássá. Én elhiszem, hogy sokan meghaltak már koronavírusban. Azt is elhiszem, hogy fiatalok és egészségesnek tűnő emberek is vannak az elhunytak között. De van néhány logikai „bukfenc” a betegség körül. Sok olyan ember hagyta el koronavírus okából ezt a földi síkot, ki 3-6 hónapon belül amúgy is meghalt volna egyéb súlyos betegségben vagy végelgyengülésben. Nem akarok a statisztikusokkal meg az orvostársadalommal vitatkozni, de 8. főbűn őket pusztán a koronavírus áldozataihoz sorolni. Aki megivott 12 üveg sört, és utána egy fél deci vodkát még bevállalt, majd összeesett és elájult, az mitől rúgott be? Egy idióta azt állítaná, hogy a vodkától.
Nem érzem becsületesnek a politikusok és a járvány mindent elemésztő erejében hívő orvostársadalom hozzáállását. Hiába szól a statisztika a vírus terjedésének megállíthatatlanságáról, akkor sem lehet kijárási tilalmakkal elejét venni a pandémiának. A másik érdekes kérdés, hogy miért nem lokalizálható és állítható meg valamelyest ez a kór. A Föld maga egy élő entitás – és erre a mai tudomány is kezd rádöbbenni. Van valamilyen öntisztulása. A spanyolnátha iszonyatos betegség volt, és annak idején nem is voltak vakcinák és ellenszérumok. De ha az AIDS-re vagy az ebolára gondolunk, ugyanígy arra a következtetésre juthatunk, hogy nem lehetett konkrét és az emberiséget teljesen elpusztító világjárványként definiálni eme szörnyű kórokat. A Föld mindig tudja, mit kell tennie, ha az emberiséget meg akarja tartani és az életet megóvni! Mi ez a félelem? A televízió, a média állandóan harsogja, hogy milyen veszélynek tesszük ki embertársainknak, hogy nem viselünk maszkot. Állandó stresszben élünk, mióta ez az őrület tart. Van, aki az idős szüleit, van, aki magát és akad olyan, aki gyermekeit félti. Az utcán sétáló katonák rettegést keltenek. Hát persze, nem kell bízni abban, aki nem vesz álarcot, vagy a korlátozások be nem tartásával veszélybe sodorja társait. De kérdezem én mi ez, ha nem egy állandó félelemgerjesztés? A Föld tudja, mit kéne tennie – de ha valakik mindenképpen az emberiség megtizedelését tűzték ki célul, akkor bizony nehéz helyzetbe kerül. Bolygónk irányítói már nem eme planéta akaratával párhuzamosan működnek, és erre az igazságra a koronavírus teszi fel a koronát! Ez az egész járvány egy mesterségesen létrehozott és nem természetes folyamat, amelyet gerjesztenek.

Van ugyan alapja, de az emberi félelem és mások által létrehozott rettegés még fokozza ezt az állapotot. Nem lehet az emberekre fogni a terjedést. Én nem hiszem el, hogy ez megakadályozható, ha valakik konkrétan még gerjesztik és irányítják is a vírus útját és hatásait. Lehet, hogy csökkenni fog egyes földrajzi területeken a megbetegedések száma, ha bezárják az embereket. De ha az irányító erők úgy akarják, fél éven belül újra megjelenik majd egy mutáns válfaja, és a média újabb rettegéssorozatot indít el. Akkor kezdődik minden elölről! Mi lesz a vége? Táborokba kell mennünk vagy oltások sokaságát kell elviselnünk – pusztán azért mert mi vagyunk a felelősek mindezért? Fel kellene ébredni és észrevenni, hogy itt milyen játék folyik. Pénz, hatalom, politika komoly összefonódása mindez, amit szükséges lenne már átlátni, nem csak engedelmeskedni, mint egy álarcos birka a farsangi bálban. Ha nem ébredünk, a hangulat hamarosan olyanná válik, mint egy lágerban, és ez messze űzi a riói karnevál meg a sportesemények valódi ízét és hangulatát, melyektől sajnos búcsút kell vennünk! Tudatosan kellene élnünk, HA ÉLNI AKARUNK.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr4316292914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gZea 2022.03.19. 12:27:21

Az ukrajnai cécó után folyt köv a marburg vagy mifene...eleitöl fogva ez a mikro és más hullámfegyverek alkalmazásából eredö biológiai strukturák ember állat növény b ántalmazása és beteggé alakitása!

1995 táján eltüntek a mikró kisérletek eü és egyéb elöirásai 98 táján a westel a 30 a pannon(német ez is!) 0 20 cellakiosztásu mikrohullámu rendszerek telepitésdét...ez is csinált valszeg ártalmakat a telepitők panaszkodtak eleget ég az arcuk a szemük majd kisül....Sajnos a kitalálóiknak nem a szégyentöl hogy ártalmas eszközök tecfhnológiáját zudotják a népre.
még a nokia 3140 gombos készülékek otthontól távol megfeleltek a kapcsolat tartás és munkához de a folytonos tapizás kézben testzsebekben hordás már függö betegség forrás!
És mára elérkeztünk mindenfajta hülyeséghez!
süti beállítások módosítása