Szemrád Nándor írásai

Irányítók, reptilek és új megközelítés

2022. május 13. 20:54 - Szemrád Nándor

Itt és most egy kicsit más szellemben fogok írni, mint ahogyan eddig. Nem teljesen az emberek védelmét célzó téziseket írok le – hanem próbálok semleges maradni. A közelmúltban több általam felismert hibriddel beszélgettem, s bár moráljukat nem tartom sokra (aki ismeri írásaimat, tudja, hogy miért), egyvalami mégis szemebe ötlött és kissé szimpatikussá tette világnézetüket. Ők az emberek és minden lény egyenlőségéről beszélnek. Ez nagyon közel van az én életszemléletemhez!

Probléma azonban, hogy a hibridek nagyon is a szürkék és a reptilek irányítása alatt állnak, s így már egészen másképpen kell vizsgálnunk a dolgokat. A Földet irányító erők ugyanis mindent az emberre fognak; rossz az emberek karmája, hibásak a cselekedeteik, nincs igazi céljuk, durvák és agresszívak. Ezt hallom sokszor, illetve ez a lényege annak, amit filozófiai, vallási, illetve kulturális erők mondanak az emberről, és fölöttük állónak mondják magukat. Igazán persze ez egy elég ambivalens dolog, hiszen az autók, a gyárak, a trösztök valóban szennyezik a világot, illetve az emberek valóban sok esetben cél nélküli lényként mászkálnak ezen a bolygón, de meg kell vizsgálnunk a miérteket is! A hazug babiloni pénzrendszert és a modern ipart nem az emberek vezették be és hozták létre, hiába is gondoljuk ezt. Valójában az emberrel mindent csak végrehajtatnak, és éppen ezért van rengeteg probléma és tragédia az emberek életében, hiszen emberi aggyal nem lehet látni a végső összefüggéseket és célokat. A legtöbb emberi lény nem képes, csak a részleteket látni, és mind az iskola, mind a vallás, mind a kultúra csak az analitikus gondolkodást részesíti előnyben, és nagyon óvja az átlagembert attól, hogy szintézisben rálásson az egészre. Tudomásom van róla, hogy minden hatalmas találmány, építmény vagy emberek sorsát meghatározó szakrális létesítmény mögött az Irányítók ténykedése és gondolatai húzódnak meg. Hiába építek én gyárat vagy nyomtatok pénzt, az ötlet nem az enyém. Mindezt azért csinálom, mert valami erre irányít, és ez a valami persze engem hibáztat, ha a gyárakból füst jön, illetve ha a fegyverkezési verseny miatt – amit szintén katonai irányítók hoztak létre – atombombát kell robbantani ezen a bolygón, de ugyanezt elmondhatjuk az autóiparról is, hiszen iszonyatos, amit a levegőbe engednek ezek a masinák, mégsem engedik meg az olajtrösztöket vezető erők, hogy szénhidrogének helyett a víz vagy egyéb anyag kerüljön előtérbe.

Arról is tudomásom van, hogy sokan megtalálták már a szabad energiát, melyet már nagyon régen keresnek spirituális emberek, tudósok vagy ufókutatók. A probléma az azonban, hogy valamilyen módon „bemérik” ezeket az embereket, és mikor rájuk találnak, az egész dolog sorsa megpecsételődött. A szerencsétlen kutatót vagy feltalálót megfenyegetik vagy anyagilag megveszik, legrosszabb esetben pedig megölik. Persze a szabad energia mindent megoldana, és ezt az ember fölött uralkodó lények nagyon is tudják. Térkapuk nyílnának, és újra fénykorát élné az alkímia, hiszen az elemek atomi szerkezetével valóban tisztában levő kutató egyik anyagból át tudná alakítani a másikat teljesen eltérővé, közben persze lelkileg is megélné a változásokat, hogy hogyan lesz az ólomból, a pusztításból, a halálból valódi emelkedett tudatállapot, igazi isteni szellem, tehát arany.

Igazán persze sokkal könnyebb az embert bántani, illetve karmikusan is felelőssé tenni mindenért, hiszen az Irányítók, reptilek meg az itt levő magukat isteneknek mondók szerint mindez a fejlődést szolgálja. Sokszor leírtam már azonban, hogy ez a fejlődés történhetne másként is, ha nem lenne annyi hazugság a Földön, illetve nem hamisították volna meg az ember történelmét bizonyos erők. Most azonban nem ezzel akarok foglalkozni, hiszen megpróbálok egy semlegesebb szemléletmódban írni, és nem a felelősöket keresni. Valójában a probléma éppen ott van a szemünk előtt. Mégsem veszik észre az emberek, hogy meg kellene változtatni a szemléletmódot, mert a régmúlt idők tapasztalataiból származó tanult elemek, filozófiák, vallások és kultúrák idejüket múlták. Sokan kérdezik, miért nem segít az Isten rajtunk? Vannak fantasztikus tudású Fehér hatalmak, még a Lyranál és a Plejádnál is hatalmasabb lények, melyek már napok, csillagok energiáját is meg tudják zabolázni, és urai a kozmikus erőknek és energiáknak. De ők mit látnak? Titkos űrbázisokat, emberek előtt letagadott, be nem vallott űrutazásokat, Sötét flottát, amely a Föld védelmében már támad is, illetve sok millió ütődöttet, aki szennyet szív be, moslékot eszik, és szolgálja papjait, gyárosait, politikusait. Valójában a tudatlanság mentesítené az embert minden felelősség alól? Azt kellene megértenünk, hogy a fenn említett magasabb rendű, tiszta lények olyan intelligenciával rendelkeznek, amely annyival magasabb az emberénél, mint ahogy az emberi szellem aránylik egy kecskéhez. Ők nem értik, hogy mi az, amit nem tud az átlagember, vagy hogy miért nem akarja tudni. Ők azt látják, hogy az Irányítók, politikusok, trösztvezetők, katonák sötét lényekkel szövetkezve járják a kozmoszt, illetve bánnak el az átlagemberrel – de az átlagember nem tesz semmit! Őket nem érdekli, hogy miért nem tesz, nem érdekli, hogy tudatlanságból, butaságból, hülyeségből – vagy egyszerűen csak azért, mert az érdektelenség lepi el az átlagemberek tudatát. Ők csak azt látják, amit fentebb leírtam, és tényként könyvelik el a faj éretlenségét, illetve a faj irányítóinak veszélyesnek ítélt tudását.

Nincs tehát ítélkezés, és nem érkezik a magasabb rendű faj felől segítség sem, mert a fenn említett tények fényében ezek a bizonyos lények egyelőre nem akarnak tenni semmit sem. Ők már sok ilyet láttak – sok primitív faj emelkedett föl, és még többet irtottak ki vezetői vagy más hódító lények. A programozott átlagember ezt képtelen megérteni, amikor azt mondja, hogy elhagyta őt az Istene. Nem hagyta el senki sem, és persze az Irányító és felügyelő erőknek már van olyan iontechnikája, amellyel a Föld légkörének és a tengereknek a szennyeződését semlegesítenék, de persze jobb mindent az emberre meg a karmára fogni. Nagyon sok ember nem érti, hogy mi ez az úgynevezett dialektikus ellentmondás, melyet legérthetőbben a jó és a rossz örök ellentéteként definiálunk. Miért viselkedik így a Jó velünk, hiszen amit a pozitívról és a Fényről gondolunk, az egyáltalán nem fedi valóságunkat? Hát igen, ez az ember legnagyobb tévedése, mert a jó és a rossz, az árnyék és fény, az élet és halál csak ugyanannak a Földet felügyelő erőnek a két arca, amely uralkodik a Földön, és valójában nem hagyja fejlődni az embert. Az ember feladata lenne, hogy mindezen túlnőjön, mert ha nem, akkor hamarosan biológiai robottá válik, vagy ahogyan a hibridek hirdetik: „egyenlővé”. Ez az egyenlőség persze a tudatlan android- és gépember egyformasága lesz, aki örök rabszolgaságra kárhoztatva dolgozik urainak, és semmi esélye sem lesz már fölemelkedni a szellemhez vagy magasabb síkok lényeihez. A feladat tehát adva van, nem ítélkezni és nem gyűlölködni kell, hanem felnőni és egyenlővé válni – de nem az itteni erőkkel vagy a másik emberrel, hanem az igazi szeretettel Fénnyel, és azt ezt képviselő magasabb rendű lényekkel.

Szemrád Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5417830971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása