Szemrád Nándor írásai

Néhány újabb igazság

2020. szeptember 18. 08:24 - Szemrád Nándor

Azt, amit a szabadkőművesek csinálnak és tesznek, nagyon kevés ember ismeri – de aki sejti, az sem igazán érti. Az általam irányítóknak tartott csoportok azért tartanak véres állat- és emberáldozatokat, hogy bizonyos tröszt-, és vállalat-, és pénzintézet-vezetők a fizikaiból az asztrálvilágra átfolyó vér segítségével jussanak hozzá anyagi és egzisztenciális emelkedéshez. A fenn említett vezetők egy bizonyos hányada maga is szabadkőműves, vagy ha nem, ilyen támogatók kegyeit élvezi. Véres áldozatokkal tehát a reptileknek adnak energiát, és azok támogatását élvezve az ipar, gazdaság, politika, kultúra, pénz és vallás szintjén hatalmat kapnak!
Sajnos a fenn említett vezetők nem mind a homo sapiens fajhoz tartoznak. Vannak köztük emberek, de vannak úgynevezett hibridek is, kik akár sok száz évet megérhetnek, így nemzedékek hosszú során át képesek befolyásolni egy társadalmat. Nem egy olyan kulturális vagy történelmi személyiség van, aki különböző korszakokban más-más névvel jelent meg, kicsit átalakított személyiséggel, más formátumban játszotta el szerepét. Az átlagember meghal úgy, hogy maximum 80-90 évet él, és így el sem tudja képzelni, hogy egy irányító megjelenhet átalakulva, de ugyanazzal a testtel akár évszázadok múlva is.
Gyakran mondják azt is, hogy az átlagembert nem lehet ösztönökkel befolyásolni. Miért mondjuk mi, összeesküvéselmélet-hívők, hogy a gyíkagy képes az ember negatív manipulálására? Hiszen a reptilagy ösztönökért felelős – hiszen mi, emberek tiszta és fejlett szellemi identitást képviselünk. Hát persze, mi ezt hisszük, de valójában nem ez a helyzet! Egy hirtelen meggazdagodott ember, akinek van három autója, nem nyugszik, míg nem lesz négy. De ugyanez igaz az ingatlankirályokra is: ha van már öt lakás, gyakran nem állunk meg a hatodiknál sem. Meg kell értenünk, hogy bár fizikai-matematikai szinten mindez igazolható, no meg a családra is gondolni kell, de ez akkor is egy primitív ösztön. A sok felesleges bútor, szépítőszer és a gyerekeinknek vett kacat 20%-a is elég volna, hogy egy nagycsaládos ember értelmes és normális gyermekeket adjon a társadalomnak.
Másik fontos és kardinális tényező az emberi agy befolyásolása. A háttérhatalom ennek mestere. Sokan nem sejtik, hogy a jelenkorban Európát elözönlő bevándorlók azért tudják megtenni útjukat, mert az őket ide beengedő politikusok elméjét beprogramozzák. Maguknak az embercsempész csoportoknak is ilyen manipulált emberek alkotják a magvát. Ez egy főbenjáró bűn, mert a harmadik világ ázsiai és afrikai régióiból beáramló, nagyrészt muszlim emberek közül talán a 60% sem tud személyazonosságot igazolni. Az állampolgársághoz pedig talán 10%-uknak sem lehetne joga, hiszen morális családi és társadalmi hátterük egyáltalán nem teszi őket alkalmassá egy tőlük idegen kultúrában való letelepedésre. Ez a liberális befogadási őrület eltorzult agyak szüleménye. Azt gondolom, hogy a fehér és európai embernek nem kéne szégyellnie magát a múltban történt események miatt. A náci emberirtás bűn volt, el kell ismerni, de én azt üzenem minden liberálisnak, hogy megbocsátásból kéne vizsgázni nekik és a más bőrszínűeknek is!

A legborzasztóbb elképzelés azonban a betegségek és járványok szellemi hátterének vizsgálatakor jutott el a tudatomhoz. A különböző vírusokra való hivatkozás jogalapot biztosít arra, hogy az embereket egymástól való távolságra kötelezzék a járműveken, illetve tereken, piacokon és csarnokokban. Mindezen intézkedések okozataképpen megszűnik majd még az a picinyke kapcsolat is, ami eddig volt közöttük. Így aztán nem lesz empátia, szeretet, és lassan de biztosan egy félelemalapú egymástól való eltávolodás lesz úrrá az embereken.
Az irányítók és gyíkok persze nagymesterei az emberi asztrálvilág befolyásolásának is. Éjszaka, amikor a legtöbb ember asztrálteste kilép, egy más dimenzióban próbálják az agy és idegrendszer azon területeit manipulálni, melyek a kilépő asztrál- és étertestekért felelősek. Így aztán hajnalban és reggel, mikor a legtöbb ember felébred, és a lélektestek visszatérnek, furcsa dolgok történnek. A visszahozott emlékképek az agy és az elme tükrén át értelmezhetők, hiszen az emberi idegrendszer felépítettsége csak ezt teszi lehetővé. Igen, ám de ha az emlékképek egy befolyásolt és manipulált szűrőn keresztül érkeznek, minden információ torz és hiteltelen lesz. Ezért nem képes sok ember egy magasabb hatalommal való egység megtapasztalására. Sok ember már találkozott tiszta világok képviselőivel éjszaka a magasabb asztrálvilágban. Reggel azonban kesze-kusza álomképek jelennek meg, és így nem tud magasabb szellemi konklúziókat levonni. Ennek a befolyásolásnak egyetlen célja, hogy az ember ne kapjon valódi üzeneteket tiszta és kozmikus síkokról, és így végleg megszűnjön szellemi kapcsolódása. Így nem tud spirituálisan fejlődni. Az ISTEN szerepét átveszik a reptilek, a szabadkőműves emberek és az irányítók, akik manipulált vallások mögé bújva elveszik azt az utolsó dolgot, ami még a szabadságot biztosítaná: a HITET.
Végezetül a legnagyobb hazugságra hívnám fel a figyelmet, amit még terjesztenek az itteni „istenek”. A Lyra vagy Lant csillagkép tudása és szellemi háttere a Földön ma jelen levő küldöttek által szerephez tudna jutni. Mégsem tud bolygónkon megjelenni ez a szellemi érték, mert a PARAZITA GONDOLKODÁS csakis az anyag hatalmát teszi az emberi faj számára elsődlegessé. Úgy interpretálják az irányítók a lanti szellemet, mint egy idegen, destruktív filozófiát. Ez egyébként mindenkorra jellemző a Földön, hiszen Krisztus szenvedése vagy Buddha mérgezés általi halála, Zarathusztra száműzetése jól példázza mindezt. (Nietzsche is az őrültekházában végezte, pedig csak az igazat ordibálta az utcákon. Ő úgy érezte, hogy az emberi fajt ellenőrző hatalom nem azonos a valódi ATYAI SZELLEMMEL.)
A jelenkor igen sok ufós eltérítésélménye sem más, mint a hibridek és az emberi irányítok csapatmunkája. Magukat magasabb spirituális nívóra emelő lények megjelennek emberek lakásában – vagy erdőkben kirándulás közben. Az igazság azonban az, hogy ezek a lények sötét szándékkal gyakran implantátumokat ültetnek emberekbe, anyaméhben átalakítanak embriókat, esetleg manipulálják az idegrendszert, és megváltoztatnak karmikus programokat! Démoni praktikájukhoz az emberi tudást jóval meghaladó technológiát alkalmaznak. Mindez egy nagy csalásszínház, amely az embert megtéveszti, és még szigorúbb börtönt épít köré.
A magasabb fényküldöttek vagy fejlett emberek így tulajdonképpen csak mártírokká válnak, és szenvednek, bűnbakká alacsonyodva sodródnak. Borzalmas sötétség, egyre erősebb és úgy látszik megállíthatatlan süllyedés az emberiség sorsa. A fenn említett küldöttek tudása és bölcsessége ugyan hozzáférhető, de az irányítók aknamunkája miatt nem szimpatikus az emberek számára.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr1516205316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cifrapalota 2020.10.09. 18:34:50

A rend titkos főnökeiről, akikkel kapcsolatban vagyok, és akiktől a második rend bölcsességét kaptam, amit átadtam nektek, semmit nem mondhatok. Még földi neveiket sem tudom és ritkán láttam őket testi mivoltukban...a velük való találkozásaim megmutatták, milyen nehéz egy halandónak, bármilyen képzett is legyen, jelenlétüket elviselni...olyan iszonyatos erőt érzékeltem, amilyet az az ember érez, akinek közvetlen közelébe csap le egy hatalmas vihar villámcsapása, és ez a légzés elnehezülésével jár együtt, mely az éter keltette fuldokláshoz hasonlít...mivel minden egyes találkozás után iszonyatos idegkimerültség fogott el, hideg veríték vert ki, és vér folyt az orromból, a számból és a fülemből.
(Samuel Liddell Mathers , a huszadik század egyik leghírhedtebb fekete mágusa, az Arany hajnal csoport segítője)

A luciferi orákulumot "Agarthi"-nak hívták, és úgy vélték, ez olyan meditációs központ, amely arra összpontosít, hogy a hatalmak fennmaradását biztosítsa. Az Agarthi beavatottjai az asztrális kivetítésre specializálták magukat, és arra törekedtek, hogy hamis vezetőket helyezzenek minden földi civilizáció élére.

Az ahrimáni orákulumot "Schamballah"-nak hívták, és ebben a központban olyan rituálékat hajtottak végre, amelyeknek az volt a céljuk, hogy ellenőrzést gyakoroljanak az elemi hatalmak felett. A Schamballah adeptusai a materializmus illúzióját akarták fenntartani, és minden emberi tevékenységet szakadékba akartak taszítani.
( A végzet lándzsája, Trevor Ravenscroft)

Szemrád Nándor 2020.10.13. 21:47:10

@Cifrapalota: Én arról tudok, hogy az indiai szubkontinens alatt van egy város, melyet Bogovitának hívnak. Ezen a helyen egy olyan faj lakik, melyet nagáknak, illetve szürkéknek is szokás nevezni, és már évezredek óta gyötrik az emberiséget. A jelen korban tehát a Földön élnek, de ők azok a reptilián-szíriuszi hibridek, akik valamikor a Reticulum-rendszerben lakoztak. Ha egy ilyen lény megjelenik a Földön közönséges ember előtt, akkor valóban légzőszervi problémák, esetleg orrvérzés vagy ájulás is bekövetkezhet. Ezek ugyanis képesek a földi asztrálvilág démonait is megjeleníteni – de egyben a pokoli síkok bármelyikén is képesek megjelenni. Testük atomjait átrezegtetik az alsóbb asztrális síkokra, és ezért akár falakon is átmennek.
Óriási technikai fölényben is vannak azonban az emberrel szemben. A föld alól akár repülő szerkezetekkel is képesek kijönni a légkörbe, illetve a világűrbe. Sajnos nem tartoznak a jóindulatú lények közé, és sok titkos társaság tagjai között ott vannak. Ezt úgy kell érteni, hogy a társaságban jelen lévő mestereket és tanoncokat irányítják, illetve képezik. Sok politikus, közéleti személyiség vagy pénzügyi szakember van irányításuk alatt azért, hogy az emberi fajt bizonyos sötét célok felé vezessék.

Cifrapalota 2020.10.18. 12:09:57

@Szemrád Nándor: Az emberek maguk is keresték a sötét hatalmakkal való kapcsolatot. Hitler például rendkívüli odaadással. A régmúltban kellett, hogy legyen valamilyen nyitás feléjük az emberi faj felől, különben nem tudtak volna hozzánk férni. Az az érzésem, néhány év és minden nyilvánosságra kerül. Amikor kisgyerek voltam már rájöttem, hogy valami nem stimmel itt a földön és rengeteg jel is ezt mutatta, mármint, hogy a belső világom és a külső világ nem egyezik, pedig kellene. A karantén már sok-sok ezer éve létezik, ez a mostani maszkos bohócság nem az igazi karantén. Nem a mostani oltásokkal akarnak implantátumokat elrejteni az emberben, azt már megtették a régi oltásokkal. Mivel ezeket az emberi lélek egy idő után kidolgozza, feloldja vagy akár segítenek is hozzá a jóságos lények, mindig újra megteszik. Most pedig már a gyerekkori oltásokat is fel akarják frissíteni és újabb programokkal ellátni. Persze az implantátumokat máshogy is be lehet adni de kell az ember hozzájárulása pl. megeszi a felkínált gyógyszert, ételt vagy oltást elfogad. Ezt a hozzájárulást pedig ravasz módon próbálják elérni, így látom a dolgot. Olyan, mintha az ember egy szellemi labirintusba került volna. Szerintem a kulcs a félelem felismerése belül és minden élethelyzetben, pillanatban kiiktatni, amennyire csak lehet. Szerintem elsősorban ezen kellene munkálkodni és az, hogy elmenjünk egy tüntetésre vagy tegyünk valamit az enélkül nem fog értelmet nyerni.

Szemrád Nándor 2020.10.22. 18:29:15

@Cifrapalota:
Tisztelt Cifrapalota!
Valóban a félelem az, ami a legjobban uralja az embert. Tulajdonképpen sokan már magától a félelemtől is félnek, és ha ezt feloldanák, csodálatos képességek és ismeretek birtokába jutnának. Az embert irányító erők éppen ezt a brutális félelmet használják föl arra, hogy kordában tartsák a földlakókat.
Az implantátumokról az a véleményem, hogy nemcsak oltásokkal, hanem éjszakai látogatásokkal is képesek az asztráltestbe beültetni őket – aztán pár hét múlva ezek a fizikai testben is hatásokat indukálnak. Az illető megtesz olyat, amit nem szívesen akarna, vagy egyáltalán nem volt általa tervbe véve. Szerintem nagyfokú spirituális ismeretekkel és önmaguk megismerésével lennének képesek az emberek ezt őrült maszkabált is (és még sok minden mást) megérteni és a mögöttes hatalom szándékát leleplezni. Addig azonban, míg a tévét nézzük, és elhisszük, amit a média és a közélet neves személyiségei mondanak, semmi remény nincs a változásra. Sajnos az emberiség nagyon rossz úton halad. Véleményem szerint egy gigászi robotizált társadalom megvalósítása az embert irányító erők célja, ahol a kilencven százalék valamilyen kiszolgálószemélyzet vagy rabszolga lesz. Ezt kéne észrevenni és nemzetközi összefogással szembeszegülni a politikusokkal és a szabadkőműves bandával. Így már érdemes lenne kimenni tüntetni.
süti beállítások módosítása