Szemrád Nándor írásai

DEZINFORMÁCIÓ

2022. július 02. 18:41 - Szemrád Nándor

Már előző írásokban tárgyaltam, hogy milyen hibákhoz is vezet az oktatás, és az a fajta dezinformáció, amelyet az egész bolygón alkalmaznak, hogy megtévesszék az embert, illetve a valóságról alkotott képét helytelen irányba vigyék el. Ezt nevezhetjük tudatos dezinformációnak, illetve az emberek becsapásának, a Maya valóság fenntartásának. Az emberi téveszmék fenntartásához az Irányítók számára nagyon is megfelelő ez a Maya valóság. Abnormális, hogy a 10-es számrendszert erőltetik, miközben a 3-as vagy 6-os számrendszer sokkal közelebb hozná az emberi tudatot annak felfogásához, hogy a világegyetem tele van élő és létező entitásokkal. Nem vagyunk egyedül, de az Irányítók mindent elkövetnek, hogy az emberek azt higyjék, létezésünk egyedi, és mi vagyunk a világ legfontosabb lényei. Minden kor misztikusai látták, hogy az oktatás és az információ azt a célt szolgálja, hogy elhitesse az emberrel; nem létezik más valóság, csak a fizikai világ. És való igaz, mi, akik látunk, tudunk, és értjük a lényeget, vesszük észre, hogy ezen a bolygón valóban külön van választva az asztrál-éteri sík és a fizikai szféra. Illetve nincs teljesen különválasztva, csak az embereknek nincs hozzá meg a képességük, hogy a két világot egybe lássák. Ha mélyebbre megyek, akkor azt látom, hogy vannak veszélyei is annak, ha az ember felfogja mind a két világot egyszerre. Nem megfelelő, ha valakinek csak a harmadik szeme nyílik ki, mert ha a felső hetedik csakra nincs nyitva, akkor elképesztő a kavalkád, kesze-kusza dimenziók válnak láthatóvá, melyek megpillantása gyakran sokkos állapotba helyezi a kíváncsi elmét. Nehezen válik kezelhetővé, ha megnyílik a negyedik dimenzió, tehát az asztrál-éteri sík, ahol démonok és alacsonyrendű emberi lelkek, illetve halottak laknak. A sort persze folytathatom a hibridekkel, gyíkokkal és feketemágusokkal, akik szintén ide tudnak látogatni, de a kíváncsi kutató ettől még jobban megrémül, és látja, hogy micsoda sötétség van ezen az egész bolygón. Aki persze teljesen megnyílik (az előbb említett hetedik csakra is nyitva van), annak értelmezhetőbb lesz minden, de az itteni Irányítók számára ellenséggé válik, mivel egy valamit meg kell értenünk: az itteni Irányítók számára nem jó, ha valaki látja a praktikáikat, az aljasságukat, és azt a démoni gonoszságot, amivel fellépnek a tudatlan, balga tömegek ellen.

Van, akinek épphogy pislákol a harmadik szeme, de nyitva van a hetedik csakra - ez is jó. (Ilyen vagyok én is.) Mindez a káosztól és a teljes őrülettől megvéd, viszont iszonyatos fájdalmakat élek át, mert bár nem mindent látok, de tudom, hogy mi folyik a Földön! Az embernek persze sokkal magasabb világokhoz is lennének hídjai, de - mint ahogy eddig minden művemben ezt említettem - az itteni Irányítók számára ez már nem válhat lehetővé, hiába élnek az emberhez képest hosszú ideig, illetve látogatják a világűrt, és használják az emberek energiáit vagy hülyítik őket, a magasabb világokhoz nem engedik be az ilyen lélekcsoportokat. Az ő céljuk sajnos annyira destruktív és morálisan értékelhetetlen, hogy a magsabb világ nem kompatibilis velük, de számukra ez érdektelen, hiszen a szeretet energiáival nem tudnának és nem is akarnának fürdeni. Egy pszichopata tömeggyilkos számára egy valódi hithű pap vagy szent ember érzékelhetetlen valóság.

Éppen ezért van nehéz dolga az emberi szellemiségnek, hiszen ha csak az itteni dimenziók uraihoz kötődik, bizony ambivalens valóságok nyílnak meg előtte. A pszichedelikus drogok ugyan segítik megnyitni a különböző csatornákat, de mivel ez az egész rendszer sötét, semmi nem garantálja, hogy a kereső-kutató mágus igazán tiszta valóságokat ismerhet-e meg. Az embereknek maguknak kéne felismerniük, hogy hova mennek és mit is akarnak. A tévelygés addig elfogadható, amíg az ember rá nem lép a misztikus ösvényre. Ha már rálépett, onnantól kezdve nincs választás, mert bizonyos idő múlva szembesül vele, hogy jó úton jár, vagy tragikus katasztrófákkal telített sors-szerű csapások megvilágítják neki, hogy útja helytelen. Az persze nem érdekli az itteni Irányítókat, hogy az emberiség mennyit szenved, meg hogy a tiszta út keresői hova jutnak, sőt, ahogy már talán említettem, ha egy valódi tiszta fehér mágus felveszi ellenük a kesztyűt, gyakran megpróbálják fizikai síkon ellehetetleníteni, semlegesíteni. Az itteni őrzők egyszerűen nem akarják, hogy az emberiség képes legyen szellemével egyesülve magasabb dimenziókhoz jutni. A halottlátók, vagy még nem teljesen tiszta, nyitott harmadik szemmel rendelkezők, ugyan megtűrt személyek, de egy valamit ne felejtsünk el: ahogy fentebb írtam, ők is csak a zavarodottságot, illetve démonok, lelkek, és különböző dimenziók kavalkádját látják, és saját képességükön múlik, hogy mennyit szednek ki ebből, és értelmezik racionálisan. (Nem egy közöttük meg is őrül.) Így persze igazán komoly ellenséget nem képeznek az Irányítók számára, és ha nem tisztulnak le kellően, azok nem is lépnek fel ellenük egyáltalán. Az emberi szellem számára ezért nehéz az igazi megismerés, a felemelkedés, és a valódi értékek felé fordulás.

Sajnos a valóság torzítása egyre elfogadottabbá válik, és ahogy egyre közeledünk a bűvös 2030-as évhez, annál fontosabbá válik bizonyos erők számára, hogy még zavarodottabb lelkek keringjenek ezen a bolygón, és tudatuk egyre összekuszáltabb valóságot ismerjen meg. Nem akarok most abba belemenni, hogy mérgezett ételek vannak jelen a mindennapjainkban, a sajtó és a média is egyfolytában hazudozik, de ennél sokkal nagyobb veszéyt is látok az Irányítók jelenkori tevékenységében. A katonaság erői által repülőgépekről szórt szennyeződsekről is szót kell ejtenem. Részleteiben nem ismerem a tényeket, de vannak róla információim, hogy a tudatot erősen manipuláló, és az emberi egészségre rosszul ható, illetve spirituális vakságot okozó anyagok levegőbe juttatásával bizony óriási károkat okoznak a rendszerünkben. Az világos, hogy az alumínium, a foszfor, vagy az ezüst-kolloid megengedettnél százszoros mennyiségű levegőbe juttatásával az egészségünk veszélyben van. Az ember nem isten, tehát sajnos könnyen támadható. Az azonban már kevesek számára világos, hogy bizony ezen a bolygón az emberi tudat is igen erősen támadható bizonyos anyagokkal. Az emberi szürkeállományt is veszélyeztetik a chemtrail-szóró katonai erők. Ez persze céljuk is, hiszen a sötétségre és a butaságra való predesztinálás egyértelmű céljaik közé tartozik. Egy buta és gyengeelméjű emberi társadalom sokkal jobban irányítható, mint egy spirituálisan ugyan vak, de zseniális emberekből álló csoport. Tehát az intelligencia csökkentése is céljuk, amit persze ügyesen takarnak azzal, hogy egyre újabb digitális rendszereket vezetnek be a mindennapokba. Hiába azonban a kibernetika meg a digitalizáció, a pusztán mesterséges intelligenciára épülő tudás már nem egyenlő azzal az érzelmi intelligenciával, ami a régebbi korszakokban az embereknek mindennapos volt. Az érzelmi intelligencia néhány inkarnáció alatt eljuttathatja az embert annak felismeréséig, hogy sokkal több van a világon, mint a reális anyagi valóság, a munka, egzisztencia, és pénz. Így aztán a kereső lélek öt-tíz inkarnáció után el tudná hagyni ezt a dimenziót - legfeljebb segítőként jönne vissza ide néha. Ez persze nem cél az itteni őrzők számára, hiszen egy bugyuta és digitális rendszerre átállt, robotizált, birkaként irányítható tömeg kialakítása a valódi céljuk.

A chemtrail azonban a legborzalmasabb hatást szerintem a misztikus és spirituális világban már valamelyest jártas, de még nem eléggé erős tudású emberekre teszi. Hiába van ugyanis már valamilyen kialakulóban levő képesség egy emberben, vannak olyan anyagok, amelyeknek a levegőbe jutattása teljesen meggátolja a misztikus fejlődését. Egyszerűen nem fejlődik majd ki semmilyen látás ahhoz, hogy a valóságot érzékelje a misztikus útkereső. Egyszerűen mint egy elaltatott állapotba kerül, és bár van valamilyen ismerete, nem fog igazi bölcsességre szert tenni, hiszen összezavarja, hogy amit sejt, azt egyáltalán nem érzékeli a valóságban. Egyébként az átlagos embernek is éppen az a baja, hogy a tudata nem képes látni a titkos űrutazók hajóit, az antigravitációs technikával száguldozó járműveket, a térkapukat, illetve nem képes beintegrálódni a reálitásból, az anyagi világból egy magasabb szellemi szférába. Ez különösen fontos lenne, hiszen az ólom arannyá alakításának is ez volt a célja, mert az elmúlás, a halál, sűrű anyagvilág mindig felcserélhető a legmagasabb rendű szeretet és érzék feletti valóság dimenzióival. Hogyan lesz tehát különböző etapokon, tudati állomásokon keresztül valaki megvilágosodott - hogyan lesz az ólomból arany. Így tehát egy állandó illúzióvalóság és az analógiák meg nem értése lesz az általános realitás, amely aztán úgy eluralkodik a népességen, hogy képtelen lesz a béklyóból  szabadulni, és egy magasabb erő azt csinál majd vele, amit akar, leuralja és szolgásítja az idők végezetéig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5317873695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása