Szemrád Nándor írásai

Szükséges-e a szabadság?

2017. október 13. 16:41 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2013. 06. 25.

Az emberek úgy tesznek, mintha lételemük volna a szabad gondolkodás és a konvenciók nélküli magatartás. Valójában sokan tudják, hogy mindez csak illúzió, hiszen szükségszerű keretek és realitás nélkül lehetetlen volna létezni.

A jelenkor fantasztái és magukat spirituális reformereknek nevező személyiségei azonban egyre-másra kiabálják, hogy el kell hozni a felszabadulást. Jómagam is hittem ebben, hiszen aki könyveimet és írásaimat olvassa, érzékeli a függetlenségre irányuló hajlamomat. Megváltoznak azonban az ember jellemvonásai, ha szembesül néhány ténnyel. Nem lehet egy olyan fajnak valódi tudást és igaz ismeretet adni, mely faj tagjai egymáson élősködnek, s egész gazdasági fejlődésük erre épül. Az irányítók és a ma népszerű témát kínáló gyíkok valójában börtönünk őrei. Lehet őket szidni vagy kárhoztatni, de valójában leglényegesebb feladatuk, hogy az igazi természetfeletti hatalmat és képességet a jelenkori ember ne találja újra meg.

Valójában mi történne, ha X mondjuk UFO-val közlekedne, s tudata újra kozmikus méretűvé válna? Arra használná a járművet, hogy kozmikus testvéreink és csillagközi lények közötti látogatásokat tegyen? Növényeket termesztene tudatával, és próbálna az elemeken és az időjáráson úrrá lenni? A probléma az, hogy a repülő járművet lehet, hogy éppen fegyverként próbálna használni, s gondolatával embereket manipulálna, s az elemeket pusztításra serkentené. Vannak persze olyan emberek, akik már nem ezt művelnék, de ne felejtsük el, hogy sokan egyáltalán nem lennének érettek arra, hogy magasabbrendű energiák és tudás birtokosaként bekerüljenek a galaktikus közösségekbe.

Valóban vannak nem csak a Föld körül, hanem a bolygónk alatt is létező idegen közösségek. Ezek némelyike nagyobb tudást birtokol, mint akár az atlantiszi gyíkok. Nem lehet azonban minden esetben rossznak minősíteni a hatalmukat, hiszen – szoros szövetségben az irányítókkal – ők is részei az embert felügyelő szellemi erőnek. Az ember szabadsága káoszhoz vezetne. Nem vagyunk még birtokában morálnak és olyan bölcsességnek, amely valóban megnyitná az utat a galaktika határtalan mélységeiben rejlő igazi hatalmakhoz. Sokan nincsenek felkészülve még saját maguk elfogadására sem, nemhogy az idegenekkel való találkozásra. Az embereknek először belül kellene rendet teremteniük ahhoz, hogy a tudást valóban konstruktív módon használják a maguk javára, s vele ne Atlantisz szárnyas kerubjait és ötméteres pusztító titánjait idézzék meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr4812969843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása