Szemrád Nándor írásai

Náci kísérletek

2017. október 13. 16:14 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2010. 09. 04.

nazi_stealth_fighter.jpgKevesen ismerik fel a Harmadik Birodalom felemelkedését és bukását tanulmányozó történészek és tudósok közül, hogy Hitler milyen okkult erőkkel és képességekkel rendelkezett. Sokan még ma sem vesznek tudomást arról a tényről, hogy a mágia hatalma miatt a német hegemónia lassan és biztosan megszilárdult Anglia és Franciaország szeme láttára. Nem volt véletlen, hogy a harmincas évek náci parádéin és majálisain az SA felvonulók zászlókat és különféle szimbólumokkal díszített lándzsákat vittek. Nem volt véletlen az sem, hogy meghatározott alakzatokat vettek fel – bevonzva ezzel rengeteg kozmikus energiát, melyek nélkül bizony nehezebben ment volna a felemelkedés. Tény, hogy a harmincas évek végére Hitler már minden egyezményt felrúgott, s javában folytak az előkészületek a háborúra. Sokkal több harckocsit gyártottak, repülőt szereltek össze a Harmadik Birodalomban, mint amennyit az 1920-es versaillesi békeszerződés megengedett. Tény persze, hogy az Irányítók mindenféle mágikus praktika nélkül is engedték volna egy kicsit Hitlert. Ő volt a macska az egerek ellen. De bizonyos, hogy a német birodalmi gépezet semmire nem jutott volna a mágia nélkül. A nagyhatalmak is azt képzelték: egy ideig engedjük a nácikat! Végeznek a spanyolokkal, Sztalinnak is lesz mitől félnie – úgyis lecsapunk rájuk.

Csakhogy a sors nem így akarta. Hiszen Hitler és a német feketemágusok olyan erőket is megidéztek, melyek a Wermacht legényeit majdnem legyőzhetetlenné tették. A harmincas évek elejétől sok német expedíció indult el a világ minden tájára, hogy összegyűjtse az összes létező UFO-élményt. Több ezer évre visszamenőleg UFO-találkozásokat kezdtek el gyűjteni. Tibet, Normandia, Egyiptom, India meg a Csendes Óceán a német gárda kutatási területét képezték. Nyilvánvaló volt, hogy a németek meg akarták fejteni az ufók titkát, s aztán maguk is készíteni akartak néhányat. Nos, azt hiszem, hogy (s ezekről már írtam) valamikor a harmincas évek közepe táján a holdi civilizáció fel is vette a kapcsolatot a birodalommal. Aztán nemsokára, valamiféle szellemi úton, a Lyra csillagképből is érkezett kapcsolódás. Nyilvánvaló volt, hogy csak idő kérdése a német űrjármű realizálása. Tudjuk, hogy a holdi civilizáció talán éppen annak köszönhette vesztét, hogy az amerikaiak a háború után rájöttek a németekkel való kapcsolatra; márpedig tudni kell, hogy sem a holdi, sem a tiszta lírai kultúra nem volt „náci érzelmű”. A földi agy számára nem értelmezhető eme kapcsolat – éppúgy, ahogy néhány német ember Holdra szállítása sem.

1943. forró nyarán az orosz sztyeppén újabb német offenzíva indult. A Citadella Hadművelet lényege Kurszk város elfoglalása volt. Hitler nem tanult. Az elgondolás persze jó, hiszen ha a város német kézre kerül, újra Moszkva is veszélybe sodródna. A németek balszerencséjére azonban ezt a védők is tudták. Az oroszok a világ legmélyebben tagolt védelmi rendszerét építették ki: mintegy 160 km mélységben. A legendássá vált kurszki csatában beigazolódott a Vörös Hadsereg hősiessége. Ilyen mélységű védelmi rendszeren kellett volna áttörni a németeknek, hogy elérjék a várost. A csatát a világ minden hadiakadémiája tanítja. Valójában így dőlt el a háború. Sztalingrád sokkal véresebb volt, de nem döntőbb. 1943. júliusában egy közvetlen közelről vívott gyalogsági és harckocsi csatában a két fél tulajdonképpen döntetlent játszott. 8 nap alatt százezer német és 250 000 orosz halt meg. A németek azonban július végére annyira kimerültek, hogy még a nyáron induló orosz offenzíva elsöpörte őket. Így a helyenként 340-360 km mélységű német betörés egyszerűen eltűnt. Az új szibériai alakulatokkal felszerelt szovjet csaltok átvették a kezdeményezést keleten. Több orosz tiszt állítja, hogy a kurszki offenzívában Hitler már bevetett három-négy csészealj alakú repülő járművet. Ezek csak felderítő célzattal vettek részt a csatában.

Ezt persze egyetlen, magát tiszta szellemnek mondó hatalom sem akarhatta. Micsoda véletlen, hogy a kozmikus erők éppen 1943-ban hagyták hátra a nácikat végleg! Nyáron a németek minden fronton defenzívába kerültek. Bizonyos, hogy a szóban forgó kozmikus hatalom pálfordulása miatt nem vált döntő tényezővé hitler „UFÓ”-ja. A csodafegyver maximum a Holdig ment el, harcászatban pedig felderítésre használták. Technológiailag nem volt alkalmas célzásra és bevetésre a hatalmas sebesség miatt.

A harmincas évek Németországában olyan egyedülálló tanrendet vezettek be, melyet sehol máshol a világon.  Az SS védnöksége alatt titkos iskolák működtek, melyekben matematikát, fizikát, kémiát éppúgy lehetett tanulni, mint mágiát és asztrológiát. A németek egyesítették az ősi mágikus tudást a racionális tudományokkal. Sokat foglalkoztak a Holddal. A Thule és a Vrill mágikus csoport Verner von Braunnal, a rakétatechnika-zsenivel és Hitlerrel együtt kutatta az UFO-hajtómű titkát. Nyilvánvaló volt, hogy a német technológia és a mágikus tradíciók ötvözete a német birodalmat különleges tudással bíró hatalommá tehette volna. Ha nem Hitler a vezető, akkor ez a folyamat olyan fejlődést indíthatott volna el, melynek végén bolygónk egy hármas szintű rendszerré válhat. Ezért kapott Németország támogatást, s ezért tudtak a németek eljutni a televízióig és az űrjárműig. Hitler és az SS tébolya már nem a Lyra és a holdi erők műve, ahogyan azt ma néhányan (főképpen amerikai barátaink és az Irányítók) beállítják. Ha a mai amerikai vezetésben a Hold-project vezetőit elővennénk, bizony ugyanolyan erkölcsiségű embereket találnánk, akár a nácik. A történelem persze sajnos a győztesek által íródik, s nem minden az Igazság fényében. Bűnbakokat keresni lehet, talán a legkönnyebb. Egy konklúziót azonban levonhatunk: erkölcsileg a mai nagyhatalmak sem javultak Németországhoz képest.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5712969531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása