Szemrád Nándor írásai

Hiábavaló szolgálat

2022. október 16. 11:21 - Szemrád Nándor

George Lucas nagyszerű alkotása, a Csillagok Háborúja megihlette a közéletet, az embereket, és a rendezőket is. Azóta számtalan folytatás és epizód készült, s így a nagysikerű film szinte soha nem megy ki a divatból, és a korszellemet is híven tükrözi. Azt azonban kevesen tudják, hogy a filmben történő események, illetve a karakterek is analógiákat képeznek a földi valóság történéseivel, és az itteni valós jellemekkel. Nehéz az embereket meggyőzni arról, hogy a valódi Isten nem úgy létezik, hogy majd ő szépen odasétál a rossz erőkhöz, és megfegyelmezi őket; "ne csináljatok rosszat irgum-burgum". A Teremtő Isteni Tudat analógiája a Csillagok Háborúja-béli ERŐ, melyet mind a Jedik, mind a Sithek előszeretettel használnak. A Jedik a béke, a társadalom, a kultúra és a közérdek védelme érdekében használják az erőt. Sith fekete harcosai pedig rájöttek, hogy az erő hasznlatával befolyásolni tudnak tömegeket, eseményeket, és manipulálják a lények tudatát. Őket persze nem érdekelte a társadalom, közélet és kultúra, illetve mindezeket maguk alá akarták gyűrni, s ugyanúgy, ahogyan a tömegeket, manipulálni szerették volna. A filmben rengeteg robot is szerepelt, és ez nagyon is ráillik a mai digitalizált-kibernetikus kultúránkra. Várjuk a szépet, a jót, illetve a tudatosabb létezést, de persze a munkaidő ma sem csökkent igazán, és a politikai-gazdasági elit csinálta háborúk gyakorlatilag újra és újra olyan válságokat hoznak létre, melyek miatt a pénz elértéktelenedik. Így persze egyre többet és többet kell dolgozni, és hiába az egyre fejlődő robotika, valójában nem minket segít a kiberkultúra, és nem könnyíti meg az életünket egyáltalán!

De menjünk egy kicsit még mélyebbre. Egy Corey Gode amerikai férfi (szerintem idegen hibrid) szerint a Föld méhsejt szerkezetű, és lenn a Földben egymást érik a különböző helyek, barlangok, illetve jónéhány civilizációnak otthont adó térségek. El lehet játszani a gondolattal, hogyha itt nem csak reptiliánok és az ő kis bábjaik, a szürke idegenek laknak lenn a föld alatt, hanem velük párhuzamosan különböző mélységekben több kultúra húzódik meg, akkor ebből mi is következhet? Nehéz valóban jót gondolni, hiszen a jó és a rossz a mi tudatunknál és bolygónk határainál nem áll meg, hanem ugyanúgy jelen van a Naprendszeren túl, illetve magasab szellemi szinteken is. Én azt érzem a különböző járványok, háborúk és válságok miatt, hogy az emberiség napjai meg vannak számlálva. Nem tudom, hogy teljesen el akarják-e tüntetni az embereket, vagy csak nagyon kicsiny lélekszámú populációt engednek meg létezni, de azt látom (amit már több írásomban is közöltem), hogy mindaz a tevékenység, amit az emberek a Földön folytatnak, nem a civilizáció és a kultúra építését szolgálja! Ezt csak az emberek hiszik, de ez is azért van, mert az Irányítók ezt programozzák az emberekbe. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy a politikusok - akik persze kiszolgálói egy náluk magasabb és jóval intelligensebb csoportnak - csak becsapják és átverik a nekik kiszolgáltatott középréteget, illetve a szegényeket.

De az emberekkel is baj van, hiszen egész civilizációnk elég gonoszul és kegyetlenségre hajazva működik. Gondoljuk csak el, hányszor örültünk már mi is a mások kárának, hányan örülnek, ha a másikat veszteség vagy kár éri. Nem kell a gyilkosokig vagy a szadistákig menni, hiszen az egyszerű hétköznapi, és a magát jónak mondó ember is kicsinyes, irigy, felfelé bókol, lefelé rúg, alázat nélkül, pökhendi módon él. Olyan, mintha valami, ami az emberen élősködik, ebből nyerne energiát, s mindezt azért teszi, mert az ő létezését lelki síkon az emberi viselkedésminták befolyásolják. Az ember rezgését persze alacsonyan kell tartani, hiszen a jó az egész egyszerűen tilos, a szeretet és az empátia pedig sokkal kevesebb energiát ad, mint a gonoszság, a mások megalázása, és a gyilkolás...

Több évszázaddal ezelőtt sok titkos társaság, és páholyok, titkos csoportok alakultak, melyek vezetői és irányítói szerződésekkel és ígéretekkel becsapták az embereket. Ezen Irányítók, illetve magasabb tudati síkon levő lények tulajdonképpen az emberek karmáját is befolyásolták. Ígéret a szegényekért élni, a szexualitás feladása, ígéret egy gazdagabb, nemesebb embernek, évtizedes szolgálatok, felesleges alázatok, ígéret egy adott személynek, mely egész életre szólt, mind-mind olyan karmikus adósságot idéztek elő, melyek a jelenkorban igen erősen befolyásolják az emberek sorsát. Mindegy, hogy valami száz, vagy tízezer éve volt, ha karmát hagyott hátra, az egyszerű embert úgyis előveszi a hatalom. Ez jelenthet törlesztést, ledolgozást, illetve újabb és újabb kötéseket és szenvedést. Sokszor írtam már arról is, hogy a halál utáni dimenziókat is olyan lények irányítják, akik esetleg itt a fizikai síkon, anyagi materiális megnyilvánulásuk szintjén akár ugyanolyan embernek néznek ki, mint az átlag, mégsem ugyanolyan emberek, hiszen sokezer évet élnek, bármikor át tudnak menni az asztrálvilágba, képesek testüket elhagyva hosszú utazásokat tenni, illetve telepatikus kapcsolatban lenni másokkal. Ezek az "emberek" persze manipulálják a tömegeket, esetleg politikusokat, és így óriási hatalomra tehetnek szert fizikai- és asztrálsíkon egyaránt. Ők voltak régi korszakokban olyan csoportok vezetői, akik beavatottakat képeztek ki, s létre tudtak hozni akár 300 évig élő lényeket is, politikai-gazdasági és uralkodói pályára szánva őket. Ők már régen képesek voltak antigravitációs hajtóműveket létrehozni, és olyan repülőszerkezeteket is alkotni, melyekkel meglepték az Ókor népeit (ilyen szerkezetekre találunk bőven utalást a Védákban, de az ősi egyiptomi leletek is igazolják mindezt).

De mi is következik mindebből? Látszik, hogy az átlagember nem csak becsapva van, de ki is van szolgáltatva mindezen lényeknek, illetve azoknak az erőknek, melyeket ezek a lények birtokolnak és irányítanak. Említettem fentebb, hogy a mindennapi munkáról milyen képtelen és torz elképzeléseik vannak az embereknek. Az a véleményem, hogy az Irányítóknak egyáltalán nem érdekük, hogy a robottechnológia csökkentse a munkaidőt, és hogy az embereknek, a dolgozó tömegeknek és a középosztály százmillióinak könnyebb legyen a helyzete, nem érdekük az egyetemes szabadenergia megjelenése, mint ahogy az sem, hogy az emberek között empátia, magasrendű szeretet alakuljon, térkapuk és antigravitációs hajtóművek privát szektorba kerüljenek! Nem érdekük az sem, hogy az ember felvegye a kapcsolatot kozmikus testvéreivel, az istenek szerepét eljátszók tulajdonképpen egy börtönbolygót alkottak, de már nem elhanyagolható az emberek hibája sem. Fentebb említettem a Föld mélyén létező világokban élő hibrideket és egyéb lényeket. Lehetséges, hogy egy bizonyos idő után ezekkel akarják pótolni az emberiséget? De a robotok számának növelése is tervbe lehet véve, és így is pótolható a már betervezett veszteség. A politika és a politikusok ténykedésének az elfogadása, a magasabbnak gondolt hierarchia felé tett hűségeskük, illetve maga a hétköznapi munka óriási hiba a tömegek részéről. Megvan már - habár lebutított formában - az a technika és tudás az átlagember kezében is, amiből rájöhet, hogy itt valami nem stimmel. No persze a mobiltelefont meg a televíziót nem úgy kellene használni, hogy függjünk tőle, hiszen ez az Irányítók általi hülyítés része. Nem kell elhinni azt sem, hogy lakatlan a Hold vagy a Mars, hiszen olyan álcázórendszerek vannak az Irányítók birtokában, amikről álmodni sem tudunk. Összegzésképpen tehát, nem kellene elfogadni ezt az elmebeteg kontrollálást, a televízió, a média hatalmát, nem kellene alázatosan kuncsorogni a pénzért, hűségesküt téve túlórázni, és elfogadni a háborús kényszerítést. Ez a szolgaság és a hiábavalóság az, ami egyre jobban ráül a Földet körülölelő asztrálvilágra. Ennek a következménye a rengeteg depressziós, elmebeteg, és a civilizációt egyre jobban jellemző reménytelenség. Persze az intelligens gondolkodásra képtelen, robotszerű, szolgalelkű, irigy és depressziós tömeg nem is méltó a felemelkedésre, és nem is kaphat segítséget magasabb világokból, mert értelemszerűen saját rezgéstartománya is olyan dimenziók felé tendál, melyet a Fény már nem akar követni. Ha mindez így marad, és semmi sem változik, akkor az emberi faj érdemtelen egy felemelkedésre, és azokat az erőket szolgálva, melyek pusztító energiákat termelnek neki, tulajdonképpen magát süllyeszti le.

Szemrád Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr4517955378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása