Szemrád Nándor írásai

Titkos társaságok és irányítás

2022. szeptember 03. 19:07 - Szemrád Nándor

Kevesen sejtik a ma élő emberek közül - de vannak, akik pontosan tudják - hogy a világot és az összes létező államalakulatot okkult társaságok, mágikus csoportok irányítják. Ezek javarészt az Illuminátusok hatáskörébe tartoznak, de vannak független szervezetek is. J. F. Kennedy a halála előtt talán két nappal egy komoly hírt olvasott fel, melyet az Egyesült Államok néhány rádiócsatornája lehozott. Lehet, hogy ennek is köze van a halálához, bár sok ok miatt ölték meg, de az, amit ő tudott a fekete mágiáról és a démoni vezetőkről, már éppen elég ok lett volna ahhoz, hogy ezek a fenn említett tömeggyilkosok végezzenek vele. Kennedy mondanivalója végül is egyfajta felfedés volt. Felfedte azokat a titkos sejteket, amelyek a világ "háta mögött" vannak. Arról beszélt, hogy rituálékkal, mágikus innovációkkal bizonyos csoportok hogyan lépnek be az amerikai kultúrába és a gazdaságba. Elítélően nyilatkozott róluk, és figyelmeztetni akarta az amerikai közvéleményt, mert ő átlátta, hogy micsoda aljas szándék vezeti ezeket a csoportokat. Szó szerint elmondta a lényeget, és eme ténykedőket megtévesztő szándékú bűnös lelkeknek nevezte, akik nem a valódi isteni tudat segítségével próbálják kormányozni Amerikát. Kennedy tulajdonképpen az átlagemberhez szólt, s azt mondta, amit valójában belül érzett és gondolt. Rájött, hogy a démoni vezetés a sátánnal karöltve és gonosz célokat szolgálva irányítja a kultúrát, a gazdaságot és a közéletet. Pár napon belül meghalt.

De a világ nem sokat változott 1963. novembere óta. Kennedy elnökké választása előtt, közvetlenül a világháború után az Egyesült Államok angliai nagykövete volt. Britanniában szerzett tudomást a nácik ufó-kísérleteiről, és a Más Utakon Járókról is. Aztán Amerikában tovább kutakodott, és neki összeállt a kép. Az a helyzet, hogy minden, amit az egyetemeken oktatnak, és az egész történelem, a különböző, múltunkról szóló tények hamisítva vannak. Mindent egy olyan erő befolyásol, amely az embereket tudatosan vezeti félre. Elavult a fizika, nem megfelelő irányelveket képvisel a matematika, és a csillagászok sem járnak közel a valódi világegyetem-modellek megalkotásához. A Draconidák és a reptilek félrevezető információkat adnak, és így a csillagászok semmit nem tudnak pl. az elektromos plazmauniverzumról. Márpedig ahhoz, hogy az összképet lássák, és valódi tényeket tudjanak az emberiség elé tárni, ennek ismeretére is szükség volna. Másik komoly probléma a determináció kérdése. Valóban van determináció, de ha az emberek tudnák, hogy mi történik velük, még a száz éves anyóka is vasdorongot vagy fegyvert ragadna, és úgy próbálna elégtételt venni azért, amit itt bizonyos erők művelnek. Az Irányítók ugyanis úgy manipulálják az emberi elmét, hogy azok manifesztáljanak bizonyos dolgokat (persze ezek a reptilek és Irányítók által elképzelt események és cselekmények, az történik, amit ők írnak rá a téridő-szálra) úgy, mintha ezek egy gondoskodó isteni tudat valóságából jönnének át a miénkbe. Így a tömeges kollektív emberi tudatalatti hoz ugyan létre dolgokat, de ennek nem sok köze van a valódi isteni akarathoz. Az ember buta ahhoz, hogy rájöjjön; nincs már köze a földi történetszálon létrejött folyamatoknak a valódi kozmikus síkon létrejövő eseményekhez.

A hazugságnak persze sok oldala van. Elképesztő tudás van már az Irányítók kezében, s bár én hallottam néhány hozzám hasonló kutatót, aki sejt valamit, de a nagy átlag szinte semmit sem tud erről. Az ember legnagyobb problémája, hogy nem tudja igazán felfogni, mi is az a téridő. A tér és az idő tulajdonképpen olyan, mint egy lap, amely átlyukasztható, gyűrhető, hajtogatható. Akik manipulálják, azok azonban nagyon is tudják ezt, és mindent megtesznek, hogy a cselekményszálon bizonyos történéseket más irányba tereljenek, mint ahogyan azok az eleve elrendeltetés alapján mennének. De erről már sokat írtam, és nem akarom ismételni magam - ugyanakkor a klónozás szintén egy olyan tudás, amelyet már alkalmaznak világszerte. Márpedig sok orvos erről sem tud, de van néhány, aki mindent átlát - de ezen utóbbi tudósok már nem a hétköznapi orvostudomány területén tevékenykednek, hanem az Irányítókkal karöltve. Meg tudják csinálni, hogy egy klón zigóta néhány óra alatt egy bizonyos időmezőben kifejlődjön, akár 18-20 évessé. A zigótából kifejlődött lény azonban mindezt húsz évnek éli meg, így néhány, a dolgokat sejtő embernek nem lesz új, amit írok arról, amit a titkos űrkutatásból is használnak már. Vannak olyan titkos űrutazók, akik részt vesznek néhány rejtett Mars és Hold projektben. Ezek szinte minden esetben húsz évet írnak alá teljes titoktartási kötelezettséggel. Sok esetben családjuk sem tud róla, hogy mi a helyzet az illetővel. Nem minden fenyegetés nélkül mennek a dolgok, hiszen az uralkodó elit nagyon is titokban akarja tartani a Mars-Hold, illetve a gázóriások holdjai területén épített bázisokat! Az ilyen programokban részt vett emberek illetve hibridek azonban egyfajta téridő visszafiatalítási programban is részt vesznek. Biztos, ami biztos, erre is szükség van. Az történik, hogy mondjuk valakit 1991. november 5-én köszöntenek a Mars egyik bázisán, és elkezdődik az ő titkos űrutazási projektje. Részt vesz ez alatt az idő alatt sok más dologban, a Naprendszer más régióiban is jár, de mikor mindez letelik, mondjuk 2011. őszén, szépen egy pár hetes időintervallum alatt visszafiatalítják térben és időben, szinte visszaugrasztják az 1991. novemberi időszakra, mikor minden elkezdődött. Az a fantasztikus az egészben, hogy nagyjából ugyan olyan életkorúnak is néz ki, és csak halvány sejtései vannak arról, hogy mi is történt vele. Meg aztán amúgy sem beszélhet, hiszen az életével, vagy a családja biztonságával játszik az, aki elkottyant egy-két mondatot titkairól. (Van persze egy 3-4% kivétel, akinek minden emlék bejön, s ezek közül néhányan már megszólaltak, de nem jártak jól.)

A manipuláció másik formája, hogy a tobozirigyet, amely felelős a harmadik szem működéséért, igyekeznek elnyomni. Ennek persze az agy egyéb területeire is károsító hatása van, de a lényeg, hogy a tobozmirigy revitalizációját megakadályozza. Nátrium-fluoridot juttatnak a levegőbe, de a fluor önmagában is veszélyes. A fogkrémekben és egyéb készítményekben lévő fluor sem elhanyagolható ebből a szempontból. Márpedig hozzám hasonló kutatók, illetve spirituális emberek is kimutatták, hogy ha az emberiség tömegesen összegyűlne egy bizonyos helyen (mondjuk 3-4 millió fő egy fél Budapest nagyságú helyen), akkor óriási hatásokat tudna elérni a környezetében. Ez a fizikai térben is láthatóvá válna! Hiába röhög ezen egy fizikus, amit az alább következőben írni fogok, de gondoljunk csak Krisztusra: "ha mustármagnyi hitetek lenne, hegyeket mozdítanátok arrébb". Ez benne van a Bibliában, bár lehet, hogy nem teljesen hitelesen idéztem. Jézus ezzel azt mondta, hogy a hit által felébresztett mágikus képesség hatalmas dolgokra képes. Százezer és millió ember képessé válna akár arra is, hogy a Föld forgását lassítsa, és a Föld mágneses mezejére is hatást gyakoroljon. Irányítóink és politikusaink azonban totális hülyének nézik az embereket, és éppen arra törekszenek, hogy képtelenek legyenek ennek a bolygónak a lakói a hit általi mágikus erő elérésére, és állandóan csak a megélhetésen, a kenyéren, és a pénzen járjon az eszük. A probléma az, hogy ha így megy tovább, az emberiség nem fog tudni fennmaradni, illetve képtelen lesz tovább fejlődni, és lassan de biztosan elindul egy süllyedés felé. A süllyedés aztán pusztulásba megy át, mert egy fejletlen és csecsemő szinten ragadt faj már nem képes semmilyen kozmikus küldetést beteljesíteni.

Tudomásom van arról is, hogy a Nagy Piramis manipulálja a Föld belső magját. Ez a mágneses mezőért felelős. Ha emberek sokasága tudatra ébredne, tíz- és százezrek ellátogathatnának ilyen pontokra, melyek kitüntetettt jelentősséggel bírnak a földi szférában. Nem csak a gízai Nagy Piramis, hanem a Stonehenge, és néhány dél-amerikai piramis is ilyen pontokon fekszik. Ha az ember tudatra ébredne, átvehetné az irányítást önmaga és a fajtája felett. Rádöbbenne, hogy igazán nem sokban különbözünk egymástól, és a szereteten, a térkapukon, és a gyógyításon kívül jónéhány titok megvilágosodna. Nem úgy kell egyenlősíteni az embereket, ahogy az Illumináti akarja, nem úgy kell testvériségre kényszeríteni valakit, hogy az általa felépített kultúra és vallás védőfala mögé be kell juttatni muszlim bűnözőket meg elmebetegeket... Az ember, ha felfejlődne, megtalálná az utat a testvériség kifejlődéséhez, a szeretet valódi megjelenéséhez, és pár évtized alatt olyan problémák oldódnának meg, amelyek megszüntetnék a harmadik világ lemaradását, megszüntetnék az éhínséget, és a Föld a pusztulás helyett egy új, tudatos és spirituálisan elkötelezett faj otthonává válna.

Szemrád Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr1717923261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása