Szemrád Nándor írásai

Karma és ellenőrzés

2020. június 26. 19:14 - Szemrád Nándor

Az emberi valóság a jelenkorban olyan mély erkölcsi nívóra süllyedt, hogy már analógiát sem lehet találni, mely kifejezné, milyen is a helyzet. Gazdasági bűnözés, romló közbiztonság, kényszerbevándorlás, szervkereskedelem, maffiák – és még sorolhatnám, mi minden tarkítja és keseríti életünket. A fő probléma az, hogy rengeteg embert manipulálnak, illetve raknak testükbe és agyukba implantátumokat idegen világok szülöttei, melyek negatív cselekedetek megtételére kényszerítik a személyeket. Magának az embert jellemző alá- és fölérendelt viszonynak a megtartása (mely szerintem az internet és a tévé világában idejétmúlt), a társadalmi szakadékok elmélyítése, szexuális deviancia terjesztése mind-mind része aknamunkájuknak.
Az idegenek persze rendelkeznek olyan elmekontroll-technikával, mely mindezen dolgok létrehozását lehetővé teszi. A mostani korszak emberének leghatalmasabb tévedése, hogy kezd elfeledkezni a valódi spiritualitásról. Ezt a teljes szellemi lehülyítést szintén segítik. Együttes erővel nyomják el a megrontott vallás, a tudomány, a média és az idegen elmeprogramozás közös halmazával az embert. A cél, hogy ne vegye észre, mi is történik. Spirituális tévtanok sokasága van jelen a modern korban, mint például a reiki, a falun kung (falun gong), melyek másvilági hatalmak alá rendelik követőiket, és nem kínálnak valódi megváltást. Élősködők kapnak energiát a „hívők” sokaságának tudatából, és ezzel ellenőrzés alá is vonják őket.
Márpedig a valóság az, hogy elképesztő tudás van az irányítók és az őket szolgáló hatalmak kezében. Ezzel bizony vissza is élnek, és használják a politika, a gazdaság és az időjárás teljes átalakítására. Még nem lehet tudni, mi a végcél, de bizonyos, hogy nagyon sötét jövő vár ránk, fehér harcosokra, ha nem tudjuk megakadályozni a sötét hatalmak térnyerését. Az emberi faj olyan börtönbe kerül, amelynek lényege, hogy egy globális elit leuralja és energiáin élősködve gigászi hatalmat épít ki, melynek végeredménye, hogy a Homo sapiens egy hibrid fajjá alakul.
A karma sem nyújt már hathatós védelmet, hiszen egyik előző írásomban említettem, hogy a kozmikus karma valóságának a földi csak hitvány utánzata. A földi karmakerék javarészt másvilági istenek és önjelölt hatalmak uralma alatt áll. Arról már sokat írtam, hogy a halál után mi történik a lélektestekkel, s ki milyen illúziószférába kerül, rezgésfázisának, tudati és morális beállítottságának megfelelően. Azt azonban kevesen tudják, hogy vannak a Holdon és a föld alatt olyan ellenőrző bázisok, amelyek feladata az emberiség teljes és totális kontrollálása. Ezek össze vannak kötve valamilyen módon bizonyos földi területekkel és földrajzi tájegységekkel (minden egyes régiónak megfelel egy ellenőrző bázis, akár a föld alatt, akár a Holdon). Az adott bázis monitorozza azt a területet, amely az ő felügyelete alá tartozik. Ha a régió asztrál- vagy fizikai terében valamilyen csoport vagy tanító megszabadul, és emelné a rezgésszintet a területen, megteszik az ellenintézkedéseket! Elég a tanító hallgatóságába vagy előadására egy sötét hitetlent becsempészni… Néhány megjegyzés a tanító külsejére, ruházatára, és vége mindennek! Ha pedig a spirituális előadó fiatalabb korában szabados szerelmi életet élt (ami szerintem nem bűn, hacsak nem történik erőszak), vagy néha kerülte a munkát, máris hiteltelennek lehet őt tekinteni.
Sokkal aljasabb dolgokat is csinálnak azonban az irányító erők. Előfordul, hogy a felszabadulás felé tartó terület asztrálterét manipulálják. Ezt azért teszik, hogy az ott élő lakosság valamilyen földtani, társadalmi, politikai vagy erkölcsi válságba kerülve képtelen legyen magasabb szellemi nívóra kerülni. Ezt sajnos a jelenkorban egyre többször alkalmazzák – ez áll az időjárás gyakori változásai mögött –, mint az előző évezredek során, hiszen az emberi tudat most gyorsabban fejlődne, mint az elmúlt évezredek alatt. Így válhat realitássá a korra jellemző állandó morális romlás. Meg kell tehát értenünk, hogy az, amit társadalmi, hétköznapi vagy kulturális életnek nevezünk, nem más, mint szánalmas utánzata egy sokak által vágyott, harmonikus és transzcendens létezésnek. Az ember annyira megszokta ezt az igazságtalan és agyonra manipulált borzalmat, hogy képtelen lenne másképpen létezni. Azért nem tud egy tiszta atyai hatalom segíteni a legtöbb emberen, mert ha egy itteni, földi szülött eljutna olyan bolygó vagy dimenzió létezési szférájába, ahol minden tiszta, szinte megsemmisülne a fényben… Azt a tisztelet, egyenlőség, szeretet, hit, tudás, amely ilyen világokban jelen van, nem analogizálható az emberi létezési terület különböző jellemzőivel. Földünkön annyira megszoktuk az állandó gyűlölködést, állandó hányattatást, végletes helyzeteket, háborúkat, betegségeket, hogy nehéz lenne felnőni egy olyan világhoz, amely ezeket nélkülözi. Földünk sajnos sötét bolygói világok letűnt teremtési korszakainak analógiája, más világokban be nem vált vagy eredményt nem hozó geológiai korszakok, kultúr- és történelmi periódusok emléknyomait őrzi múltunk. Ezek azonban az univerzum sötétebb helyei voltak.
Lehet engem szidni vagy kritizálni, de ez nem megoldás. Nyilván nem mindenkinek tetszik, amiket írok. Valódi áttörést az összefogás hozna, ha lemondva minden földi, társadalmi hovatartozásról, pénzügyi különbözőségről, vállalnánk egymás segítését és tiszteletét. Azért volna szükséges egymással fölvenni a kapcsolatot, hogy a sötét programokat legyőzve kidolgozzunk egy stratégiát a valódi fény és szeretet felé vezető út elérésére.
Ne felejtsük el, hogy a karmikus rezonancia törvény gyakran megfordul. Sok nagy mester vagy guru tanítja, hogy addig van problémád, amíg le nem tisztultál. Én azt mondom, ez nem minden esetben igaz. Vannak lelkek, kik elé azért lök a sors problémát, mert már látnák a kiutat a sötét örvényből és a földi karma útvesztőjéből. Azért van problémájuk, mert volnának hathatós receptjeik a tiszta szeretet elérésére. Az ellenerők persze azonnal akadályokat gördítenek eléjük, és nevetségessé akarják őket tenni. Óvatosan kell tehát eljárnunk, mikor kritizálunk valakit, vagy tanításait meg akarjuk ítélni. Legjobb megoldás, ha a szívvel érzékelünk, hiszen a lélek legmélyét már semmilyen hatalom nem tudja befolyásolni. Mert az alapvetően tiszta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5715970038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása