Szemrád Nándor írásai

Irányítók és bevándorlók

2018. december 28. 19:14 - dangbird

A jelenkor bővelkedik ellentmondásokban és a szélsőségekre hajlamos emberek valóban jól érezhetik magukat most. Vagy talán mégsem, mert a nagy és követni kívánt nyugati állami berendezkedés mostanra már csak ijedt és az arab menekültektől félő, gyenge országok csoportja maradt. Valójában persze Macron és Merkel nem igazán fél, hiszen az EU minden eresztékében recsegő és korhadt gerendákból álló hajóját vezető gárda az Irányítók befolyása alatt van. A szándék egyértelmű: el kell törölni az európai hegemóniát és azt a kultúrát, melyet őseink rengeteg vér és kín áldozata árán összehoztak és felépítettek. Sajnos az igazi problémát az jelenti, hogy az EU nagy és erős államaiban élő hétköznapi emberek ebben az aljas és szörnyű tervben asszisztálnak. A borzalmas éppen az, hogy a Második Világháború utántól napjainkig terjedő időszakban rengeteg szexuális irányultságában zavart és gyenge lélek inkarnált – s ezt véleményem szerint gyíkszerűek és egyéb, nem jó szándékú idegen fajok is segítették! Sok lélek kap olyan asztrális – vagy ha szükséges, fizikai – implantátumokat, melyek aztán az életkor előre haladtával erősen befolyásolják nemi hovatartozását. Bizonyos, hogy a férfiaknál ez eléggé végzetes, és az ilyen típusú lelkek nem képesek megvédeni magukat és hazánkat a veszélytől, hiszen, egyszerűen szólva, nőiesebbek, mint régen mondjuk egy heteró férfi.

De beszéljünk a szeretetről, hiszen az közelebb áll hozzám, mint a háborús fenyegetettség és a bevándorlás miatti elkeseredés. Miért is baj, ha más, az európaitól eltérő fajtájú ember kerül a kontinensre? A válaszom egyszerű és meglepő: nem igazán ez a baj. Itt a szándékkal és a számokkal van probléma. Amíg egy pozitív akarat vezette az Irányítókat a bevándorlás szintjén, addig nem is érkeztek nagy számban olyan elemek, kiknek Európa elárasztása volt a terve. A ’60-as és ’80-as években Európába áramló iszlám és afrikai tömeg, egy része kalandvágyból, más része munka reményében érkezett ide. Mára ez már megváltozott. Az Irányítók, gyíkok és manipulátorok az emberi tudat és az asztráltér manipulálásával durva és brutális lelkeket szólítanak Európa felé. A szeretet azt jelenti, hogy elfogadom az ide áramló idegent, akár munka, kalandvágy vagy mondjuk szerelem miatt jön ide. Amíg ez így van, a számokkal sem lesz baj, hiszen nem borul az egyensúly az idegenek felé! A probléma az, amikor már felbiztatott és rombolásra, az európai kultúra és közbiztonság szétzilálására, brutalitásra kiképzett tömeg jön el ide. Mert bizony, európai testvéreink, ezek a most idesereglő lények csak részben érkeznek efogadható szándékkal. Nagyobb részük az Irányítók által vezetett embercsempészek, és még ki tudja, milyen terrorista elemek befolyásának hatására agresszív késztetésekkel vannak megáldva (és beszélhetünk még az egészet valóban irányító gyík és atlantiszi implantátumokról, melyeket a megfelelő személybe raknak, jó időben, jó helyen). A képlet egyszerű. Van itt Európában sok szőke nő, van sok Merkel-féle szövetséges politikus, vannak segélyszervezetek, hülye liberálisok és persze bevándorláspártiak által manipulált hadsereg.

Nézzük meg most egy mentális szempont szintjén a problémát! Szívesen leülök a szufi muszlim misztikussal, hogy békésen vitázzunk arról, ami Allahot vagy Jézust illeti. A szellem mindig szabad, és én tényleg meggyőzhető vagyok, de csak emberi módon. Nem tudom elviselni azt, aki nőket erőszakol, fajtalankodik, felrobbantja magát, vagy terrorista cselekményekre biztat másokat – és mindezeket egy isten nevében teszi! Isten nem öl, nem tartja magát magasabb rendűnek senkinél, és ezt az analfabéta és libidójukkal nem bíró muszlim tömegeknek is meg kellene érteniük. Isten csak vár, mindenkire vár, és ott van mindenütt, de amíg mi aljas gyíkokhoz, alakváltókhoz és ki tudja milyen, ide beengedett lényekhez imádkozunk, nem igazán tud segíteni. Őt kérni kell, de csak akkor tud benned megjelenni, ha sok dolgot megtagadsz, amit nap mint nap normálisnak gondolsz! A bevett szokások, vallási dogmák, a munkahely, a felettes éned kialakította programok, mind-mind olyan folyamatok létrehozói jellemedben, melyek a tiszta hit ellenében hatnak. Nem szabad az embernek elzárni magát a furcsaságoktól és a szokatlantól, mert éppen lehet, hogy ezek a dolgok vezetnek a magasabb rendű, tiszta úthoz. A természet pusztítása, a politikusok és szabadkőművesek tervei, melyekkel az átlagembert befolyásolják, a kölcsön-tőke banki krízis, a helyi háborúk, a maffiák mind-mind világunk részei. Olyan „istenek” irányítják ezt a világot, melyek álmainkban is manipulálnak, programoznak, éteri energiát rabolnak, magzatot befolyásolnak. Szükséges volna tudni, hogy meditációban vagy imáinkban valóban tiszta késztetések jelennek-e meg. És persze néha tudni kell a főnöknek, szülőknek, családnak nemet mondani.

Nagyon sok arca van az isteni hatalomnak – de az itt levő bolygónk asztrális és mentális világaiban helyet foglaló, és a föld alatt lapuló lények leutánozzák mindezt. Az embereket minden szinten befolyásoló, fekete mágiát és borzalmas pusztulást, viharokat, cunamikat okozó, teret befolyásoló istenség nem azonos azzal, aki ott van a Tejút csillagainak mélyén. A galaxisok és csillagrengeteg világaiban jelen levő hatalmas és megfoghatatlan Törvény maga az Atya, aki megbocsát, még a gyíkszerűeknek is, és mindig kegyelmet gyakorol.  Ezért a nehézségek mellett könnyű a dolga a valódi útkeresőnek. Csak ki kell magából vonni a haragot, és nem a torz, bosszúálló istenséget imádni. Ha az ember felfedezi magában az empátiát, már – persze még hosszú az út – jó ösvényekre tévedt, és úton van. Lehetséges, hogy néha még őrjöng és dühöng, de tükröt mutat a külvilágnak. Legyen ő misztikus vagy hajléktalan, akár gazdag ember, esetleg életöröm kereső Casanova, már kezd eltávolodni a Mátrix-börtöntől, és lassan elindul a Kozmosz végtelen magaslatai felé.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5514519574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.29. 18:34:36

A gondolkodó ember számukra az ellenség, azaz Európa. Ám Európa rendelkezik így a gondolkodó emberrel, aki képes megoldani a problémákat. Mert nélküle csak egy megoldás van, de az keveseknek tetszik. Vele viszont: dimenzioutazo.blogspot.com/2018/12/az-emberi-tudat-uj-felepitese.html
süti beállítások módosítása