Szemrád Nándor írásai

Gyíkok, manipuláció és szélhámosság

2018. június 23. 16:28 - dangbird

Mit ér az egész, ha valóban igaz, hogy a Mátrix állandóan manipulálva van? Ha a tudatod is olyan illúzióra gerjed, amely nem a kozmosz valódi képét juttatja elmédbe? Ha igazán nem vagy önmagad, és alternatív realitásokban elveszve jársz-kelsz ennek a hazug művilágnak az Irányítók által ellenőrzött mezsgyéin?

Valójában tényleg igaz, hogy ha a téridő-szálat manipuláljuk, akkor kauzális odébbtolódás történik, amely átalakulásokat hoz létre a téridő-fonálon, de a tudati mezőben is? Ha pedig ez így van, akkor bizony egyes cselekményekhez új mozzanatok, ezekhez pedig újabb részletek, s eltérő történések rakódnak. Így aztán a cselekmények a medrükből kilépve más eredményt adnak a folyamatoknak. Így alakulhat ki egy több síkon játszódó folyamat, amely lehetővé teszi, hogy több térben és időben is jelen legyen egy ember. Nem csak ő, hanem az egész hozzá kapcsolódó cselekménysor – melyben minden majdnem ugyanúgy, de kicsit azért mégis másképp játszódik. Több síkon is megélhető tehát a valóság. Más írásaimban említettem már, hogy mi is játszódhat le akkor, ha két tudományos kutatócsoport (két egyetem) eltérő tényeket tár fel egy-egy őslény maradvány vizsgálata során. Lehetséges, hogy ugyanazt a lénymaradvány tárták fel. De magán a csontvázon kicsit eltérő jegyek jelentek meg. Miért van ez? Nyilván az állat más térben és időben élte meg ugyanazt a kauzális cselekménysort (kis eltérésekkel), melyet életnek érzékelt. A kis eltérések miatt persze néhány tény másképp alakult életében – így a sors kettévált és a két lény egy sajátságos tudatmezőben létezve élte valóságát.  Nyilván az egyes eseményekre redukálódott cselekményhalmaz mindkét esetben más, és eltérő kauzális folyamatok alakították a két lény életét.

A tér és idő ilyetén manipulációja persze a tudat változtatásával is egyetemben jár. Nem felejthetjük azonban, hogy az Irányítók és a gyíkszerűek ezt az ember ellen alkalmazzák, hiszen fajunk képviselői túlságosan a szubjektív énazonosság szintjén élik meg magukat. Hát igen, a jelenvalóság szűkre szabott és pillanatra összpontosító határát feszegetni nem merő egó nem igazán képes felfogni, hogy nem egyedül van. Nem akarja látni és tudni, hogy akár két-három hasonmása is van, kik mégis azért kicsit más kauzális szerephalmazt megélve járják a karma rögös és csalafinta útjait.

Az ember, aki tehát fontos küldetéssel jött le a Földre, és tehetne valami sorsdöntőt a bolygóért, gyakran van manipulálva. És létezése átkerül egy hasonmás-valóság kauzális viszonyai közé. Mindez azt idézheti elő, hogy nem jönnek létre kapcsolatok bizonyos személyek és emberek között. Sorsdöntő gondolatok nem hangzanak el és nem válnak tényszerűvé. Cselekmények nem úgy jönnek létre, ahogy kell, és személyek közös munkája marad el. Így aztán egyes emberek úgy fejezik be fizikai létezésüket, hogy karmikus adósságuk marad – holott éppen azért születtek meg, hogy sok ezer éves tartozásukat végre leróják! Aztán a halál után lesz olyan szellemi hatalom, mely véd, és lesz majd, aki ellenem van, és bizonyítani akarja, hogy mennyi megoldatlan feladatot hagytam én hátra! A földi irányítás egy része sötétséget kreál. De az atyai szeretet mindig az ember mellett marad. Vannak nagyon tiszta hatalmak, akik szeretnék, ha az ember felnőne végre.

Sokan ismerik írásaimat a Más Utakon Járókról. Ők olyan genetikai és asztrális struktúrával jöttek a világra, amely lehetővé tette, hogy észrevegyék a gyíkok és Irányítók praktikáit. Hamar megtanulták, hogy létezésüket fedni kell, különben ők is úgy járnak, mint a boszorkányok és eretnekek, kiket máglyára és vérpadra küldtek. A Más Utakon Járók még a halál után sem akartak együtt lenni a földi lelkekkel. És más fényrendszereket alakítottak ki, amelyekben tovább fejlődhettek a következő inkarnációig. Fizikai síkon a Holdat jelölték ki célul. Talán nem véletlen, hogy a harmincas évek német misztikusai és tudósai velük akarták felvenni a kapcsolatot. A náci vezetést nem az erkölcsük érdekelte, mert az sajnos a németeknek nem volt. Hitlert az elgondolás vezette, hogy egy új fajt kellene kialakítani. Csodálta a Más Utakon Járókat, mert ők nem voltak programozhatók. Nem lehetett a fejükbe tenni hülyeségeket, amelyeket aztán kérdezés nélkül végrehajtottak fizikai és asztrális síkon is. Valószínűleg egy német csoport landolt a Holdon, de éppen ennek okán a hatvanas évek első felében a földi Irányítók jól megszervezett bandája szintén a Holdra került, hiszen a biztonságról gondoskodni kell! Tudomásom szerint most a Holdon időjárás-manipuláló és embereket – így a Föld lakosságát – is befolyásoló mágikus és technikai szerkezetek vannak. Nem csak teret és időt manipulálnak, hanem a tudatot is zavarják. Emberek karmájába szólnak bele, és helytelen emlékeket ültetek be az asztráltestbe, amely, ha fizikai testet kap, gyakran ugyanazokkal  a problémákkal szembesül, és nem tud szabadulni erről a bolygóról. Ezek sokkal több kárt okoznak, mint gondolnánk, és sokkal mélyebb és brutálisabb az embereket gátló szándék, mint amely a harmincas évek Németországát jellemezte! El sem tudjuk képzelni, milyen károkat okoznak, hiszen sokan vannak, akik szabadulni szeretnének, és nem tudják, hogy ebben az inkarnációban miért kerülnek ugyanabba a csapdába, ugyanabba a testi-fiziológiai csonkulásba vagy problémába, amely már sok évezrede kíséri őket. Sajnos ebben benne van a Katolikus Egyház is, de benne vannak a politikusok, kiknek csicskásai megölték például Carla Turner angol ufókutatót és pszichológust, és sok más igazságot kereső és tiszta szellemet. Bármire képesek, és bárkit eltesznek láb alól úgy, hogy kicsit karmáján felül többet rónak rá, mint amennyi neki megírva van.

Végezetül szeretnék arról szólni, hogy az egész New Age mozgalmat is az Irányítók hozták létre, egy maszlag volt, amelyet mi, spirituális emberek bevettünk. Valójában nem igaz, hogy aki negatívan gondolkodik, vagy kicsit kevesebbnek gondolja magát, mint más, az magára von negatív hatalmakat. Aki valóban a jóért küzd, és a szabadságért, azt próbálják befeketíteni, és úgy manipulálni, hogy róla csak negatív kisugárzás jöjjön egy embercsoport felé. Akkor vagy igazán jól, ha kimutatod, hogy gondjaid vannak. Mosolyoghatsz, és gondolkodhatsz pozitívan, de a jéghegy lényege mindig lent van a tenger alatt. Ha nem szembesülsz a mélységek brutális problémáival, az nem pozitív gondolkodás, csak hazudozás önmagadnak. Akkor vagy jól, ha sírsz, mert tudod, hogy mennyi aljasság van a világban és talán benned is. Akkor vagy jól, ha tudod, hogy mennyi rossz van a Földön. Lehet persze, hogy sok pozitív gondolkodónak jól megy a sorsa, de ha odafigyelsz, látod, hogy csak azért van így, mert ők a gyíkok, az Irányítók és az itteni „isten” szolgái. Aki valóban igazat akar és valóban tiszta, annak nem megy jól a sors, mert neki nem akarnak energiát adni az itteni istenek. Aki valóban tiszta hitű, az soha nem fog neked csak a jóról és a szépről beszélni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr1514066815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.06.23. 20:58:59

A gyíkagyat elég könnyű manipulálni. Ha én manipulátor lennék, eszembe jutna a gyíkokkal is ezt tenni és velük elvitetni a balhét.

Amúgy elismerésem az írások minőségéért és ezzel biztosan egyetért velem az a pár ember, aki érti is.

Solyiah 2018.06.23. 23:28:06

Bár én nem vagyok new age-es, az jutott eszembe, hogy mint mindennek 2 oldala van. Vagyis: ha tudni akarjuk az igazságot, akkor túl kell lépni a fizikai érzékszerveken, mert ha azokra hagyatkozunk csak, akkor sosem fogjuk tudni mi igaz és mi nem.
süti beállítások módosítása