Szemrád Nándor írásai

Szférák és a felemelkedés

2017. október 13. 16:35 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2012. 10. 31.

Itt a Földön hamis és illuzórikus történelmi változások, a hazafiság köpönyegébe bújtatott irtó háborúk csakis egy élősködő hatalom érdekeit szolgálják. Ezen hatalom nem titkolt szándéka, hogy a bolygón keletkező düh és gyűlölet elementálokat a maga céljaira használja. Ezekből nyerve energiát valósítják meg a céljaikat.

A háborúkban a csatatereken kiömlő vérből és a katonák félelméből borzalmas energiák szabadulnak fel. Ez egymást irtó, s ellentétes oldalon álló harcosok felgyülemlett energiái, az adrenalin, a sokk és a harag bizony átszivárog az asztrálzónába. Itt aztán a Föld egy részét uraló lények ebből élnek. Olyan dimenziókat építenek fel, melyek alapjaiban a fenn említett régiókból gyökereznek. A gonosztettekre predesztinált lelkek ilyen helyekről kerülhetnek ki. Ezek persze nem piti kis tolvajok, hanem kéjgyilkosok, háborús bűnök elkövetői vagy népirtók.

Fontos tudni azonban, hogy vannak magasabb szintű „mennyországszférák” is a Föld körül, amelynek vezetői tisztább istenségek. Innen már pozitívabb szándékú lelkek inkarnálnak a Föld felé. Aki kalandos és egyben magasabb szintű életet akar élni Földünkön, annak sorsában olyan is előfordul, hogy sok helyről kell vennie lelki alkotókat. Egy harcos és tudatos riporter vagy egy becsületes testőr bizony megtestesítik az előbbi példát. Nyilvánvaló, hogy az ilyen típusú lelkeknek a finomság és magasabb erkölcs mellett szükségük van némi agresszivitásra is. Jó értelmi képességeknek sem lehetnek híján, és ezért valóban különleges lelki alkattal kell rendelkezniük. Ilyenkor szükségeltetik, hogy a lélek több szellemi szintről alakítsa ki a létét, s összetett személyiségként érkezzen le. Az ilyen összetett személyiségek persze sok-sok inkarnációs elemet hordoznak magukban. Gondoljuk csak el, minden egyes lélektestnek megvan a maga inkarnációs emléke. Emberünk tehát halála után szétbomlik majd alkotóira. Tudatos lélek egy idő után nem engedi tovább osztódni magát, hanem minden lélektestét képes átélni, s legközelebbi életében magas tudatossági szinten jelenik meg. Csak úgy lehet a rendszertől való szabadulást kivitelezni, ha egy tökéletes tudatosulási programot épít magába.

Sok lélek éppen azért bizonytalan földi inkarnációkon át, mert több helyről jött, de nem képes ezt felismerni. Hosszú inkarnációs láncolata van minden egyes lélektestének – mégsem tudatosodik ez benne. Részben ez az oka a mai földi népszaporulatnak, illetve a gigantikus lelki sötétségnek, mely megakadályozza a fejlődést.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr212969759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása