Szemrád Nándor írásai

Katasztrófa, szeretet és hazugság

2017. október 13. 16:32 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2012. 03. 20.

Nem csak én szenvedtem, mikor hallottam a hírekben a 16 iraki várost érintő merényletsorozatot. Nyilvánvaló, hogy ez provokáció, és figyelemfelhívó katasztrófa. Amerika kivonult; lám-lám vége a békének, s újra kezdődik az öldöklés Irakban.

A franciaországi zsidó gyermekek gyilkosa is valamilyen formában egy atlantiszi összeesküvés áldozata. Senki nem érthet egyet ilyen tettel. Nyilvánvaló, hogy Amerika és Izrael folyamatosan ürügyet keres, és provokál azért, hogy legyen oka az ellentámadásra. A gyilkosság mindig bűn, ls senkit sem szabadna megölni. Jómagam is elítélem az erőszakot, mégis azt érzem, hogy az ilyen típusú merényletek kapóra jönnek azoknak, akik háborút akarnak kirobbantani. Hazugság, hogy Amerika a béka őre, és hogy a világ demokratizálódási folyamatainak irányítója. Ha ez így lenne az iraki megszállás soha nem történt volna meg. Ahogyan a franciaországi zsidó gyermekek se, haltak volna meg, ha a politika nem úgy akarta volna.

De mi van a politika fölött? Valójában kinek érdeke, hogy egy elmélyülő orosz-amerikai konfliktuson belül háborúba taszítsa a világot? Az emberek fölötti atlantiszi hatalom számára fontos lehet egy újabb világkatasztrófa. Ők már nem nemzeteket és államokat, meg kormányokat képviselnek. Az ő számukra már egy sötét hatalom által megírt forgatókönyv adott. Aki még fölöttük is áll, az pedig már le nem született irányító. Valójában az igazi hatalom az ő kezében van.

Vannak persze pozitív atlantiszi erők, kérdés, hogy mennyire tudják megakadályozni a világégést, amelyhez egyre közelebb kerülünk. Az emberek számára még mindig nem világos, hogy a világot kormányzó hatalom azért hazudozik és ködösít, mert egy hatalmas katasztrófával akarja megoldani a globális túlnépesedés, az ökokatasztrófa és az ózon pusztulása miatti problémát. Az embernek kell megtanulni a felelősséget és a szeretetet. Ha ez nem történik meg, a helyzet egyre nyomasztóbb lesz. A kiutat az jelentheti, ha senki nem gyűlöl, és végre nem a fegyveres megoldás látszik kézenfekvőnek.

Aki követi írásaimat, az érezheti, hogy a földet irányító hatalmat én nem tartom egyenlőnek az univerzumot vezető istenségekkel. Nem sok közük van egymáshoz. Ez az emberek viselkedésén jól látszik. A szeretet szava azonban mindenki számára hallható. Én magam is szeretem Amerikát, Izraelt, és jónéhány más, a Földet uraló országot, annak ellenére, hogy semmi szeretnivaló nincs rajtuk.

Remélem, hogy talán egy végső felismerés megállíthatja a hazug politikát, és a népeket egymásnak ugrasztani akaró láthatatlan erők hatalmát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr6912969733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása