Szemrád Nándor írásai

Megjelent!

2019. szeptember 04. 18:51 - dangbird

konyv3_fedlap.jpg

Szemrád Nándor asztrológus és okkult kutató eddigi két kötete (Szabadítsuk fel a Földet! valamint Harc a Földért) felkavarta a hazai ezoterikus közeg állóvizét azzal, hogy olyan tényeket közölt a nyilvánossággal, melyeket írásba foglalni azelőtt nem sokan mertek. Ezen könyvek ma már beszerezhetetlennek számítanak, és nehéz fába vágja a fejszéjét az, aki birtokolni szeretne egy példányt.

Harmadik könyvével a szerző emeli a tétet, és a tőle megszokott nyíltsággal oszt meg újabb információkat a Föld eltitkolt történelméről és arról az irányító kasztról, mely civilizációnk sorsát a kezében tartja már évezredek óta. Ennek a kasztnak pedig nem csak emberek a tagjai...

A „fülszöveghez” kiegészítésként annyit, hogy bár papírpéldány valóban évek óta nem elérhető a korábbi könyvekből, pdf-formátumban most újra kaphatóak!

 

Rendeléshez vegyétek fel a kapcsolatot velem: fenyorveny kuk@c gmail ponnt com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr9815040148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása