Szemrád Nándor írásai

A teljes és totális igazság

2019. január 29. 18:03 - dangbird

Jónéhány ember akad, aki képes fölérni egy atyai tudatszintet, és meditációban vagy éppen imában gyakran eléri ezt az állapotot. Az emberek nagyon nagy hányada azonban képtelen erre, hiszen sem tudati, sem szellemi, sem morális szinten meg sem közelíti ezt az állapotot. A legtöbb ember még saját szellemétől is távol van, nemhogy a fény rendszereitől és az Atyától tudna közvetlen segítséget vagy instrukciót kapni karmájának alakításához. Pontosan ezt használják ki a Földet irányító idegen erők és a gyíkok, hiszen befigyelnek az Atya és az emberek közé, és mondogatják: itt vagyunk, mi vagyunk az isten, és a mi mentális paradigmáink, gondolataink és morális beállítottságunk lesz a mérvadó számotokra. Ez nagy baj, hiszen így az ember nem képes megismerni a valódi atyai világokat, és azt a hatalmas tudást, amelyet egykoron teremtője is feladott, hogy elinduljon ezen a rögös úton.

Gyakran kérdezik tőlem: Nándor, miért éppen most kap olyan nagy jelentőséget az ember lehülyítése, és miért gondoljátok ti, „összeesküvés-elmélet hívők”, hogy éppen most akarnak rabszolgát csinálni az emberből az Irányítók? Nos, a kérdés jogos, hiszen ha igazam van, és évek tízezrei óta itt van néhány faj, akkor miért pont ez a pillanat kardinális ebből a szempontból? Először is: azt tisztáznunk kell, hogy a jelenkorban rengeteg lélek van itt, és nem véletlen, hogy ennyire összegyűltünk. A másik dolog, hogy szerintem voltak már ilyen totális lehülyítések, például Róma bukása után a népvándorlás, még előbb az egyiptomi kultúra totális bukása és az alexandriai könyvtár leégése, amely az ember tudásanyagának 80%-os elvesztésével járt együtt. Tény azonban, hogy Atlantisz vége óta ennyire azért nem nézték hülyének ezt a fajt! Már említettem egyes írásaimban, hogy most, az elkövetkezendő 100-150 év és körülbelül az elmúlt 50-100 év az az időintervallum, amikor egy olyan galaktikus konstelláció áll be, mely az ember szabadulását hozhatná! Ez egy sok évtízezred időintervallumot nézve is egyedi konstelláció, és szinte csak itt és csak most lenne érvényes. Az ember balszerencséje, hogy ezt azonban az ellenerők is tudják. A másik – de éppen ebből következő – fontos szempont, hogy a jelenkorban egy totális bölcsesség nélküli, de hatalmas racionalitás van jelen az emberek körében. Még annyi igazi bölcselet sincs, mint a görög csoda idején, de az emberi értelem és a kibernetika meg a számítástechnika olyan véletlenek sorát hozza be a képbe, melyek néhány elme számára nagyon megrázó felfedezéseket tesznek lehetővé.

Nemrég beszakadt egy földnyelv valahol Dél-Amerikában. Vannak, akik lemásztak sok tucat méter mélységbe, és iszonyodva látták, hogy egy 5-6 méter átmérőjű, hatalmas cső megy lefelé, szinte a végtelenbe. Bemásztak, mert hát olyan lejtése volt, hogy éppen még nem lehetett csúszdázni. Néhányan eltűntek, megint mások felfedezéseikkel telekürtölték a környező városokat és falvakat. Aztán, kedves olvasó, megjelent a kormány és a hadsereg, és utána meg már nem ment le senki az alagútba! Hatalmas csontvázakról adnak hírt a különböző internetes portálok. Felülnézetből látszik, ahogy egy tíz-tizenkét méter magas óriás csontjaira bukkannak, s közben persze az is látható, hogy emberek tucatjai dolgoznak a kisebb bánya méretű területen az ásatáson. Egy óriási fej az egyik internetes képen, amely körülbelül háromszor akkora, mint egy emberi koponya, hegyes fogakkal, láncon tartva, s jónéhány ember veszi körbe. Talán egy lefejezett annunaki? Igen, a véletlen is a segítségünkre siet, bár én véletlenben nem hiszek, hiszen ez is a mostani konstelláció eredménye, és a tények önmagukért beszélnek. 50-60 évvel ezelőtt sok olyan jóslat látott napvilágot (én magam is olvastam többet), melyek arról szóltak, hogy 60-70 éven belül egyes helyeken látható lesz az asztrálvilág és az éteri régió, nameg a halottak világa. Ez nem jött be, de az valóságos lett, hogy érzékelhető az idegenek és a gyíkok jelenléte, és nem csak David Icke vagy Szemrád Nándor vagy Franz Erdl hülyeségei azok, amelyek ezekről a tényekről szólnak. Véleményem szerint a föld alatti, hatalmas átmérőjű alagút egy idegen populáció bázisához vezet, és az adott ország kormánya nagyon jól tudja, hogy ezek a bizonyos nem földi erők ott vannak! Nyilvánvaló, hogy sok száz idegen bázis lehet a föld alatt, hiszen technológiájuk olyan fejlett, melyet mi el sem bírunk képzelni.

De nézzünk néhány egyéb tényt a gyíkszerűekről! Tudni lehet azt, hogy sokan közülük elvállalják egy-egy emberi test vezetését, s így egy adott ember sorsát is. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 70-90 évig kinn a „valóságban”, földi körülmények között tevékenykednek, s nagyon nehéz megkülönböztetni őket az emberektől. Az ilyen, emberkülsejű, de idegen entitás általában politikus, uralkodó, vagy más neves közéleti személyiség karmáját veszi magára. A probléma az, hogy neki néha, két-három naponta át kell alakulnia néhány percre, mert másként nem tud létezni és energiaszintjét tartani. Ilyen esetben el kell bújnia. Az is előfordul azonban, hogy meglátja valaki – szerencsétlen, aki ezt észreveszi, hiába számol be róla, mert gyakran hülyének nézik. Legjobb, ha hallgat, és magába fojtja mindazt, amit látott. Mikor a test meghal, gyakran szinte csak egy viaszbábut temetnek el, vagy, hogy problémamentes legyen az egész, a ma olyan divatos hamvasztást választják. A gyík visszamegy társaihoz a föld alá vagy egyéb helyre, ahol aztán újra végzi feladatát. Körülbelül 500-1000 évvel ezelőtt lett reális az a koncepció, hogy egy reptil földi nővel közösült, és az utód így ötven százalékban ember, ötven százalékban gyík lett. A keverék nem mindig tudta magáról, hogy micsoda valójában, de spirituális képességei messze felülmúlták az átlagét. Volt olyan eset, hogy tizenévesen rájött, mi is a helyzet, de persze erről nem beszélt senkinek. Ezek a lények azonban keveredtek, s így van olyan jelenkorban, aki tíz-tizenöt vagy huszonöt százalékos gyík, s persze itt él közöttünk, s jóval nagyobb asztrális képességekkel bír, mint egy átlagember. Egy átlag polgár hosszú inkarnációk alatt fejleszt ki olyan képességeket, mint mondjuk egy 20%-os gyík tizenöt éves korára. Az emberi faj tehát nemcsak anyagi és egzisztenciális téren egyenlőtlen, hanem a spirituális és mágikus tudás is teljesen aránytalanul oszlik meg.

Sajnos ahogyan cikkeimben és könyveimben is írom, az embert sok szinten butítják le és hülyítik meg téves morállal, téves információkkal és olyan részletigazságokkal, melyekkel az átlagpolgár semmit nem tud kezdeni. A New Age és a különböző évszámokhoz kötött felemelkedések meg világvége-ciklusok a megtévesztés eredményei. Nem hagyják, hogy az ember valóban élje az életét, állandóan manipulálják, és olyan erkölcsre kényszerítik, amely nem megfelelő irányba viszi a fejlődést, és persze nagyon messze van az atyai világok deklarálta moráltól.

Másik kedvenc támadási felület, mikor sokan azt mondják, hogy miért pont most rabolják ki bolygónkat, ha már évezredek óta itt vannak? Én erre azt válaszolom, hogy természetesen régen is folytak hatalmas rablások, és bizonyos érceket, fémeket, anyagokat, elemeket elvittek innen, de most, ebben a konstellációban mindennek nagyobb a jelentősége. Bolygónk energiarendszerét kell megzavarni, mert ha a bolygó energiaszintje csökken, úgy Gaia földanyánk potenciálisan képtelen támogatni a rajta élő embertömegek fejlődését. És ez a cél! Pont most, pont ebben a konstellációban.

Nem állítom, hogy az ember hibátlan és hogy a karma szinte minden esetben befolyásolt, és nem fejlesztő hatású.  Nyilvánvaló, hogy rengeteg hibával küszködik fajunk, és sok esetben elkerülhetetlen, végzetszerű csapások érik az embereket. De tudomásom van arról, hogy sokan az útkeresők közül bizony olyan nehézségekkel szembesülnek, amelyek egyszerűen nincsenek benne a karmikus vonalukban, és nem igazságosan kapják ezeket. Sok olyan spirituális útkereső van, aki beáll egy csoportba, s a vezetők között gyíkszerűeket talál, akik egészen egyszerűen félrevezetik, és a tévinformációkkal egy teljesen más irányba lökik, mint amit ő szeretett volna elérni. Sok ilyen tanító létezik a jelenkorban, és befolyásuk nem kielégítő irányba viszi a Földet.

Helyesbítenem kell az egyik előző írásomban megjelent tényanyagot, amelyet egy amerikai terapeuta és ufókutató nővel kapcsolatban tettem közzé. Carla Turner ugyanis nem angol, hanem egy texasi egyetemen tanító amerikai hölgy volt, aki rengeteg ufó-tényt tárt föl. Nyíltan síkraszállt sötét idegenek és gyíkok manipulációról tudott tényanyagával, illetve ismeretei terjesztésével le akarta leplezni az Irányítók valódi szándékait. Sajnos mikor előadás-sorozatát elkezdte, már halálos beteg volt. Néhány hónap alatt elvitte a rák – micsoda véletlen! Az angol ufókutató nő, kinek nevét nem tudom, azonban szintén létezett, amíg autóbalesetben(?) meg nem halt. Ő írt azokról a hatalmas űrhajókról, melyeket a ’80-as években használtak a holdi gyarmatosítók, hogy technikai eszközöket szállítsanak égi kísérőnkre. Ezeket az űrjárműveket az elektromágneses színkép minden tartományában láthatatlanná tevő kaucsuk-szerű bevonattal látták el. Ezekről én is írtam az első könyvemben. Jelen korban a szállítást már máshogy oldják meg, részben teleportációval.

Aztán írtam a szlovák származású hölgyről, akit szintén kivégeztek, mert egy nemzetközi kutatócsoport tagjaként olyan ismeretek birtokába jutott, melyeket személyesen idegenektől vettek át. Nem az ő férje volt a cél, hanem ő maga, de mivel párja is ott volt, így mindkettőjükkel végeztek.

Nos, ennek az írásnak a végére teszem föl a kérdést az olvasóknak: valójában mindegyikük megérdemelte a halált, mert mindegyikük vétett isten ellen, s ezért karmikusan bűnhődniük kellett? Vagy lehet, hogy én vagyok gyűlölködő, s ezeknek az embereknek ténylegesen ez volt kimérve, és életük utolsó perce is ilyen módon volt determinálva? És hány embernek kell még meghalnia? Közben persze bűnöző politikusok, maffiák, szindikátusok uralkodnak, emberek ezrei halnak meg naponta erőszakos halállal, éhínség, egyre szélsőségesebb időjárás és Európát ellepő „menekültek” sokasága teszi „színesebbé” életünket nap mint nap. Mindenki válaszoljon magának, és gondolkodjon: miképpen is lehet folytatni, ha valaha is igazságot, objektivitást és magasabb tudati síkot szeretnénk elérni?

Számomra világos, hogy a karmán és a sorson kívül az embereket egy olyan irányító hatalom tartja kézben, melynek érdeke, hogy minden egy kicsikét negatív irányba forduljon. Nem csak az állandó igazságtalanságra akarom felhívni a figyelmet, és nem kizárólag az ártó szándékra, bár ezek sem elhanyagolhatóak. Arra kell figyelnünk, hogy rengeteg lélek van, aki már szeretne látni, és nem negatív karmikus kötelékekben szenvedve, állandóan sorsa jobbításáért fáradozva, börtönben élni. A tömegemberek számára kidolgozott sors igazságosnak tűnhet, de egy újító, felfedező, misztikus vagy látnok már nem tud egy ilyen sorsban fejlődni, és nem képes kihozni önmagából semmit, csak szenved, küzd és évezredekig tartó nyomorúságában sorsa mocsarában elmerül, és nem képes igazi hitre és igazi tettekre sem. Márpedig vakmerő újítók és az ő tetteik nélkül nehéz kimászni ebből a csávából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr8214596948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása