Szemrád Nándor írásai

Evolúciót befolyásoló tényezők

2017. október 13. 16:33 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2012. 09. 27.

Az emberi törzsfejlődés szakaszai nem logikus evolúciós egymásra következés eredményei. Olyan, hogy evolúció, mint egymásra következő etappok sokasága tulajdonképpen nem létezik. Mindig, minden korban végeztek beavatkozásokat különböző idegen fajok – vagy olyan a bolygót régen elhagyó atlantiszi csoportok, melyek azért figyelemmel kísérték a földi fejlődést.

Az utolsó nagy kataklizma idején, mintegy 14000 éve furcsa dolgok történtek. Sok nép legendái között szerepelnek olyan emberek (Noé, Gilgames), kik a többieknél magasabb szintű látással rendelkeznek, és bölcs vezérként előre látva egy adott terület megsemmisülését, máshová evakuálják az egész civilizációt. Nos, ezek valóban megtörtént tények, csak egy kissé máshogy vannak, mint ahogy gondolnánk. Ebben az időszakban nagy kataklizmák köszöntöttek a Földre, elsöpörve mindent, ami már nem kellett, és a fejlődést nem segítette. A Földön titokzatos, magas, kék szemű, fehér bőrű idegenek jelentek meg. Nem igazán fogadták őket szívélyesen, de meg tudták védeni magukat, s ezért kivívták a tiszteletet. Sok földrészen vagy szigeten egy időben jelentek meg, s a katasztrófa bekövetkezte előtt kijelöltek egy-egy beavatottat vagy tiszta atlantiszit, kinek feladata egy bizonyos populáció megmentése volt. Az idegenek a Lyra-csillagkép valóságából érkeztek ide, és sejtették, hogy a Földön nagy katasztrófák söprik el a civilizációt. Az általuk kiválasztott személyek kijelölt helyre mentek, ahol volt esély a túlélésre. Állatokat, embereket, esetleg vért és genetikai anyagot vittek, meg mindent, ami a túléléshez szükséges volt. A lyraiak átadtak bizonyos tudást a csoport vezetőinek, s ezek aztán mindezt alkalmazták – de aztán az évszázadok folyamán mindez eltűnt, hogy ne kerüljön az újra megjelenő sötét hatalmak kezébe. Dolguk végeztével a lyraiak eltűntek.

Valójában ma is sok faj látogatja a Földet. Az irányítók azonban résen vannak, s akár a politika vagy a gazdaság terén, ebben a régióban is egy ütemmel az emberek előtt járnak. A Holdon létrehozott űrhajók kiképzett személyzettel bizony sok mindenre képesek. Egyes járművek pont úgy néznek ki, mint az idegenek csészealjai. Az ember mindent le tud utánozni. Sajnos a szélhámosságok és galádságok ezzel nem érnek véget, hiszen más írásaimban már említettem, hogy a Földet irányító erők sötét. de nagy tudású idegen hatalmakkal együtt bizony befolyás alatt tartják az emberek egy részét. Kódokat és programokat tesznek az agyba, melyek meggátolják a szellemi fejlődést, s pontosan az idegenekben való hitet alakítják át gyűlölködéssé. Márpedig az embereknek ebben a korszakban nagy szükségük volna pozitív szándékú szövetségesekre, vagy olyan segítőkre, kik mutatják az utat kifelé a káoszból. A Lyra rendszere is ilyen, s bizony az évtízezredek folyamán gyakran szólt bele a földi történelem alakulásába. Bármit mondanak róla, mindig kozmikus törvények értelmében cselekedett. Sok ember persze elferdített igazságokkal van megfertőzve, s nem egy sötét idegen inkarnáció él itt közöttünk összezavarva mindent. A tiszta megismerés azonban mindenkinek nyitva áll. Aki akar, az tudhat, láthat, és érezhet. Félni nem szabad, csak keresni az igazságot, mert az ott van a legtisztább szférákban, de csak a legtisztábbak tudhatják, hogy mi is valójában.

A fenn említett negatív programokat éjszaka csempészik emberek agyába. Különböző vallások ezeket asztráldémonokkal azonosítják. Valóban vannak ilyenek, de közöttük ott vannak a sötét szándékú idegenek követei, kik az embereknél precízebb tudást hordoznak, s jól ismerik az agyat. Nehéz igazán ellenállni nekik, de a kapu mindenkinek nyitva áll a tisztaság felé.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr2612969745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása