Szemrád Nándor írásai

A magánélet deformálása

2021. november 24. 08:39 - Szemrád Nándor

Nekem is van tapasztalatom az idegen hatalmak (szürkék, reptilek és egyéb földönkívüliek) emberi magánéletbe történő beavatkozásával kapcsolatban. Most leírok két esetet – természetesen nevek nélkül –, hogy megvilágítsam a lényeget.

K. normális heteroszexuális férfi volt, egy asztrológiai kliensem, kinek rendszeresen készítettem horoszkópot. A képletéből olyan lehetőség „jött ki”, mely szerint 2010. év elején, legkésőbb tavaszán komoly szerelmi kapcsolata lesz. 2009. decemberében csináltam neki az előrejelzést, és pár hét múlva, januárban örömmel újságolta, hogy készül hozzá egy igen csinos és kedves hölgy, akit ő tanítványként fog majd kezelni, és kért tőlem egy elemzést a hölgynek. (K. persze jógaoktató, és így rengeteg tanítványt fogad, hiszen ebből él.)

A hölgy elemzéséből kiderült, hogy itt bizony lehet egyébről is szó, mint tanító és tanítványa viszonyról. Azt éreztem, hogy igaz lesz jóslatom, és K. nemsokára valóban szerelmi örömök elé nézhet, ahogyan ezt az ő horoszkópja mutatja. Meditáltam is a dolgon, és elég sok rosszat éreztem, de igyekeztem elhessegetni a negatív képeket, hiszen egy spirituális ember számára nincs rosszabb, mint ha negatív módon determinálja magát vagy klienseit. Aztán másnap K. nagyon rossz hírrel keresett fel. Telefonon közölte velem, hogy a hölgy balesetet szenvedett, és elég jól összetörte a kocsiját – így anyagi gondok miatt egyelőre nem tud jelentkezni.

Számomra ez igen rossz ómen volt, mert azt éreztem, hogy valami reptil beavatkozás van az egészben, vagy valamilyen démoni hatás, amely mögött szintén állhatnak gonosz lények. Aztán három hét múlva még szörnyűbb hírt kaptam K.-tól. A hölgy már valóban készült hozzá, de most megint balesetet szenvedett, az autó most már totálkárosra tört, és a lába gyakorlatilag szilánkokra ment, és nagyon hosszú ideig kórházi ápolásra lesz szüksége – így nem valószínű, hogy a közeljövőben K.-val találkozni tud. A történet úgy folytatódott, hogy K. végül egy elég komolynak kinéző kapcsolatba került bizonyos masszőrhölggyel 2010. tavasz elején. Így lassan, de biztosan el is felejtette azt a hölgyet – kinek azonban képlete nagyon is passzolt az övével, és asztrológiai tudásom legjavát adva kijelenthetem, hogy nagyon komoly fejlődés állt volna be kettejük életében, ha találkoznak – kivel pedig össze kellett volna jönnie. A masszőrtől azonban szinte semmit sem fejlődött, és a nyáron véget is ért a kapcsolat. És így K. újra egyedül volt.

Nekem 2010. tavaszán szinte világossá vált, hogy bizonyos erők nem akarják, hogy K. eljusson a spiritualitás magas fokára, és testi-lelki-szellemi és szexuális kiteljesedést megélve szintet lépjen. Számomra egyértelmű volt, amit már régen gyanítottam; hogy emberek karmáját manipulálják, és bizonyos személyek helyett másokkal találkozunk, mert az embert irányító erőknek nem érdekük, hogy helyes spirituális ösvényre térjünk.

Egy másik eset Z.-vel történt, aki szintén kliensem. Z. arról számolt be nekem 2019. január végén, hogy nagyjából eme hónap hatodik napjának hajnalán idősebb élettársa szörnyű álomképeket közölt vele. Az élettárs egyébként Z.-nél tíz évvel idősebb, teljesen normális hölgy, aki addig a pillanatig nem is volt spirituális. A hölgy feldúltan közölte Z.-vel – aki hirtelen álmából felébredve azt sem tudta, hol van –, hogy álmában a hálószobában meglátogatta egy emberi kinézetű idegen és egy pici, szürke, robotkülsejű lény. Z. élettársa egyébként azt álmodta, hogy a hálószoba ablaka előtt leszállt egy csészealj, és a kis lény meg az emberi külsejű idegen átjött a bezárt ablakon, majd mindketten a hálószobában termettek, és elkezdtek vele foglalkozni. Nem tudta elmondani Z.-nek, hogy mit is csináltak vele, mert annyira feldúlt volt. Mikor Z. kicsit éberebb lett, átkutatta az egész házat, de semmi nyomát nem találta az egész látogatásnak, és mivel ő nem érzékelte azt, amit az asszony álmodott, visszafeküdt aludni – bár nagyon nyugtalan volt.

Néhány napon belül az asszony olyan fiziológiai változásokat érzett magán, melyek következményeképpen gyakorlatilag félig megrokkant, s elkezdett fájni a dereka meg a gerince tájéka. Ez az állapot odáig fajult, hogy nyár végére már alig bírt menni. Az orvosok semmilyen konkrét elváltozást nem tudtak megállapítani nála! Közben persze az asszony 2019 tavaszán és nyarán állandóan arról beszélt, hogy elhagyja Z.-t, mert nem bírja elviselni, hogy a férfi így látja őt. Mivel Z. fiatalabb volt, az asszony szinte mániákusan arra gondolt, hogy úgyis el fogja hagyni, úgyis keres egy fiatalabb nőt, és ő itt marad egyedül. Ezt állandóan rávetítette a férfira, és Z. lassan tényleg teljesen kikészült a magatehetetlen, de állandóan veszekedő asszony miatt. Én minden tudásomat latba vetettem, hogy segítsek nekik, mert éreztem ebben az esetben is, hogy elképesztő módon az idegen hatalom azért látogatta meg őket januárban, hogy a nő majd büszkeségből, félig rokkantan kidobja életéből fiatal párját. Szerintem nekik együtt kellett maradniuk, mert így tudtak fejlődni, s így voltak képesek spirituális ösvényen maradni. Ebben az esetben szerencsére happy end lett a vége, mert tanácsomra végül együtt maradtak, s mai napig képesek szeretni egymást – de minden egy hajszálon múlt.

Szerintem egyébként a látogatók egyike egy kis szürke biorobot, a másik meg egy ember-szürke hibrid volt. (A hölgy problémája aztán 2019 év végére úgy-ahogy megszűnt, és ma már semmilyen mozgásszervi elváltozás és fájdalom nem érzékelhető.)

Mit lehet mind ezekből levonni konklúzióként? Könyveimben írtam már arról, hogy bizonyos hatalmak manipulálják a téridőt, és ez kozmikus értelemben véve is bűn, mert az ember nincs olyan tudatállapotban, hogy ilyen behatások ellen védekezni tudjon. A jelent egy konstans pillanatnak felfogó értelem tulajdonképpen a szubjektív énazonosság pillanatvalóságára fókuszál. Ez a most – amely azonban elillan. Ehhez képest ami volt, az a múlt, és az, ami lesz, még nincsen, tehát a jövő. Az ember ebben a futó pillanatvalóságban éli az életét. Egyes hatalmak azonban képesek az időnyomvonalak változtatására úgy, hogy a téridőszálat manipulálva az események más mederbe terelődnek. A történetszál, azaz a kauzális fonál megváltoztatása azonban olyan cselekményváltozást indíthat el, hogy az ember esetleg más irányba indul el, és az események más mederbe terelődnek. Nem azzal a személlyel találkoznak, akivel kellene – esetleg olyannal, aki hasonlít, de mégsem ugyanaz. Így egy bizonyos spirituális fejlődés elmarad, és a karmikus előrelépés azért nem történik meg, mert nem lesz meg a találkozás élménye, hiszen nem a reálisnak megfelelő irányba ható cselekményszál mentén történtek a dolgok. Így aztán a kauzális fonálon egy teljesen más irány jelenik meg, amely nem fejlesztő, esetenként destruktív, és komoly szerelmi, baráti drámák kialakulásához vezet. Nemcsak hogy nem fejlesztő, hanem komoly érzelmi sokkot, bánatot és szomorúságot okozó események tanúi lehetnek így az emberek.

Végezetül mit vonhatunk le tanulságként ebből? Szerintem az embernek nagyon oda kell figyelnie minden dologra, amely életével párhuzamba hozható, és minden szinten fejlődnie kell lelki és szellemi téren. Állandóan tudatosnak kell maradni, mert a karmát vezető erők sajnos egyáltalán nem az emberek érdekeit szolgálják, és mind szellemi, mind érzelmi téren energiát csapolnak le tőlük. Ez számukra létfontosságú gonosz létezésük fenntartásához. Mindez deformálja és iszonyúan nehézzé teszi az emberi fejlődést!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr916763486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

athena 28 2021.11.29. 09:23:38

Számomra sem ismeretlenek ezek a variációk. Láttam is már reptilián lényt valakire rátapadva, a kis szürkékkel meg saját gyerekkori negatív tapasztalataim vannak.
Sok ilyen esetben az illető saját beleegyezése is közrejátszik, vagy ha ez nem is annyira konkrét, de a lelki tartalmai lehetővé teszik a csatlakozást.
Sok lény érkezik nem pozitív szándékokkal, még ha akár fényköntösben van is.
Nem kevésszer vettem már észre embereken a váltás, amikor egyik pillanatról érezhetően valaki más vette át az irányítást.
Az autós példára a saját életemben is volt hasonló, amikor ezoterikus vonalon tevékenykedő valakivel szerettünk volna összehozni egy találkozót.
Első alkalommal már nem emlékszem, miért nem jött össze, de ott is valami külső beavatkozást éreztem, a másodiknál használhatatlanná vált az addig tökéletesen működőképes autóm.
Harmadik próbálkozás nem volt, mert biztos voltam benne, hogy tenni fognak valamit, feltehetőleg az addigiaknél durvábbat, de mindenáron be fognak avatkozni.

A "sötétség", a negatív lények sajnos nem a szavatartásukról híresek.
Volt egy megállapodás, miszerint mindenki teszi a dolgát, nem avatkozunk be egymáséba, de az utóbbi időben sajnos (már megint) a legkevésbé sem tartják magukat ehhez.

Szemrád Nándor 2021.12.21. 00:11:22

@athena 28: Én is tudom, hogy hazudnak, mint a vízfolyás, és rengetegszer becsaptak. Sajnos az emberek nagy része képtelen észrevenni, hogy állandó félrevezetés szintjén él. Erre még rátesznek az úgynevezett new age misztikusok egy lapáttal.
süti beállítások módosítása