Szemrád Nándor írásai

Harmadik könyv!

2019. június 20. 18:42 - dangbird

Tisztelt olvasók, barátok és érdeklődők!

A 2019-es év hátralévő szakaszában, az év végéig megjelenik harmadik könyvem. Érdekfeszítő olvasmány lesz – bár sokaknak ismétlés, hiszen gondolataim jórészt ismerik a blogról és a Szabadítsuk fel a Földet című, már megjelent könyvemből. Mégis, akit érdekel, szeretném, ha jelentkezne, vagy felhívna telefonon, mert sokat segítene, ha eszmecserét folytatnánk, vitatkoznánk a könyv témájával kapcsolatban.

Kis kedv-indítónak azért leírom, hogy ebben a műben a teremtés egy soha nem látott időbeliséggel és részletességgel lesz vázolva, és kitűnő szerkesztői megjegyzésekkel lesznek ellátva a fejezetek, melyek részben a blogról valók. Akit érdekel tehát, jelentkezzen, mert a mű elkészülte után akár találkozót is szervezhetünk és különböző összejöveteleket is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr8214904140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása