Szemrád Nándor írásai

Beszéljünk egy kicsit a mi bolygónk börtön jellegéről!

2017. október 13. 15:56 - dangbird

earth.pngAz írás eredetileg megjelent: 2009. 09. 10.

Amiről az alább következőkben szó lesz, arról már írtunk a Szabadítsuk fel a Földet című munkánkban. Aki csoportunkat ismeri, az tudja, hogy kedvenc témánk a bolygónkat irányító erők kritizálása. Teljesen bizonyos, hogy a Földet a társadalmi, politikai és kulturális mozgalmakat, és a mindenkori vezetőket olyan idegen erők befolyásolják, melyek az emberiségnél nagyobb tudást képviselnek. Ezen idegen erők azonban csakis bizonyos embereke segítségével képesek megvalósítani uralmukat. Ők együtt az irányítók. Régen a királyok és főurak – ma pedig a köztisztviselők, államfők, katonapolitikai elit, kulturális csoportok, ipari vezetők, vallási közösségek és művészek mögötti irányító hatalmat képviselik. Az emberi faj bizonyos segítsége persze elengedhetetlen számukra, hiszen a Földet jól ismerő lelkek nélkül nem tudnak igazán komoly eredményeket elérni. Főleg az atlantiszi lélektestek inkarnációiért felelősséget vállaló szellemcsaládok azok, melyek az irányítóknak a segítséget megadják. Ők az irányítók föli bázisa.

Az emberi faj befolyásolása persze nagyon sokrétű. Hogyan is történnek a dolgok? Bizony sokan eme írást olvasva azt gondolják, hogy mindez egy bonyolult folyamat eredménye lehet. Az tény, hogy az irányítók idegen fajtája igen nagy tudással rendelkezik az emberi átlagos intellektushoz képest: akár technikai, akár mágikus vagy spirituális síkon vizsgáljuk – magasan az emberi intelligencia fölött vannak. (ezzel persze nem lebecsüljük a földi atlantiszi erőket, kik agresszivitásukakkal és energiájukkal bizony hathatós segítséget nyújtanak az idegeneknek.) Az emberekre gyakorolt hatás azonban nem csak a kivédhetetlen és felülmúlhatatlan mentális és mágikus fölény kihasználása által lesz lehetséges. Való igaz, hogy van már az ál-NASA birtokában olyan időjárás befolyásoló technológia, ami még jobban megbolygatja a már amúgy is tönkretett meteorológiai tényezőket. Az is igaz, hogy egyes támaszpontokat elfoglaltak a Holdon és Marson levő tiszta erőktől – irigyelve a Lyra által segített földi populációkat, melyek a támaszpontok emberanyag-utánpótlását biztosították. Mégis, évszázadok óta, sokkal egyszerűbb módszerek is vannak arra, hogy fenntartsák azt az egyenlőtlenséget, ami az emberi faj leuralhatóságát jellemzi. Minden államban vagy országban, van egy úgynevezett felső tízezer. A vezető és anyagi hatalmánál fogva a többi réteg fölé nőtt társadalmi elit bizonyos tagjait úgy befolyásolják, hogy azok a lehető legnagyobb távolságot tartsák meg a többiektől. Így aztán biztosítják a feljebb levő kasztok uralmát, és a mindenkori kiválasztottságot a társadalmi hierarchiában. Ezt gyakran úgy teszik, hogy egy érzékeny személyt telepatikusan ráhangolnak egyes mentális üzenetekre (persze a személy a felső tízezerbeli társaság tagja. Vannak olyan ráhangolások, mikor az érzékeny személyt álmában veszik kezelésbe – azaz saját mentálsíkján jelennek meg neki régen meghalt rokonok barátok vagy hozzátartozók képében. A sugallatok azonban tudat alatt megmaradnak az illető személyiségében…) Az adott ember aztán egyszer egy bizonyos társaságban kijelent valamit – mindezt persze az előírt mentális kódnak megfelelően! Néhány mondat, amit a kardinális társadalmi pozíciót betöltő személyek hallanak, segít az emberi társadalmi szakadékok elmélyítésében. Minek a demokrácia? Hiszen minden csak látszat – a megfelelő szavak megfelelő időben akár ölni is tudnak!

Vannak olyan esetek, mikor az irányítók nem bízzák a dolgokat másra. Politikai, vagy egész kontinensek sorsát eldöntő gazdasági kérdéseket ők próbálnak irányítani. Így aztán megjelennek az adott problémát megoldani hivatott társaságon belül – és mindig befolyásoló tényezőt jelentenek, és igyekeznek saját sötét érdeküknek megfelelően manipulálni a tényeket vagy személyeket. A vallás berkein belül is jócskán találunk olyan szereplőket, kik az irányítók befolyása alá kerülnek. Itt azonban már akad tiszta lélek, aki felismeri sátáni szándékaikat – bár globálisan képtelen fellépni ellenük – nem hagyja magát befolyásolni. Jó néhány aberrált vagy szexuális zavarral küzdő egyházi személyiséget szándékosan zavarnak meg. Őket is álmaikban zavarják meg, így azok vallásos emberhez méltatlan módon kezdenek majd viselkedni. A károkozás sokkal nagyobb mint sejtenénk: a pedofil papok vagy homoszexuális atyák az ateistákra vannak nagyon erős szkepszisgerjesztő hatással a vallást illetően. A másik gyalázatos dolog, amit az irányítók mindig is műveltek, a vallás és politika közös halmazának megteremtésére irányuló kísérlet. Ennek véghezvitele szinte végigkíséri az egész emberi történelmet. A módszerekről nem beszélek, hiszen mindenki előtt ismert, hogy vallási csoportok vagy egyházi vezetők pénzt kaptak nagy méltóságoktól vagy katonai tisztségviselőktől… ezek  a katonai vezetők, vagy uralkodók, a támogatásért cserébe kérték, hogy az egyház legyen ideológiai szövetségesük. (ennek a fordítottja is igaz manapság, ha az egyház eszmék, ideológiák szintjén nem támogatja a politikai hatalmat, előfordulhat, hogy az adott ország vallási iskolái és felekezetei kevesebb anyagi segítséget kapnak mint más állami szervezetek. Ez is az irányítók munkálkodása miatt alakult így). Aztán a középkorban olyan ereje és hatása volt a vallásnak, hogy egyes egyházfők szinte királyokkal ekvivalens szereppel rendelkeztek.

A vallásnak az emberi hitrendszer és magasabb filozófiát kell képviselni – és sohasem profán, vagy politikai-gazdasági kérdésekben állást foglalnia.

Az előbbiek vázolására azért volt szükség, hogy tisztán lássunk, és megértsünk egy fontos alap-axiómát, amely a kozmikus isteni hierarchiában fogalmazódott meg, amikor állasát foglalt a föld jövőjével kapcsolatban. A Föld fejlődése az utóbbi 200 évben nagyon felgyorsult. Nyilvánvaló, hogy pozitív és jószándékú erők is segítettek abban, hogy a technika ilyen mértékben fejlődjön. Mivel azonban ezt a globális technikai fejlődést nem kísérte erkölcsi-morális fellendülés – elsősorban az irányítók működése, másodsorban az emberi faj alacsony spirituális nívója miatt – döntés született arról, hogy leállítják az ember űrkezdeményezéseit. Előző művünkben már szó volt arról, hogy jónéhány kozmikus hatalom tud az irányítók Hold és Mars projektjéről. Tulajdonképpen a magasabb szinten lévő földiek előtt is ismeretes néhány tény ezzel a témával kapcsolatban.  Az emberiség nagy többsége azonban nem képes tudomásul venni ezt – vagy hallani sem akarja. „Nem igaz ez egész” – mondta egyik ismerősöm, aki véleményt mondott az ál-NASA-ról írt részekről.

A fenn említett segítség, amelyet a Föld kapott, része volt a megmérettetésnek. Látni akarták bizonyos magasabb hatalmak, hogyan is használja fel ez a bolygó az átadott ismeretanyagot. Az a tény, hogy az átlagember nem ismeri el, hogy az irányítók már kinn vannak a világűrben, nem mentesíti a bolygót a kollektív felelősség alól. Én nem ítélkezni akarok, mert az Isten dolga, a nem tudás azonban, és a tények nem-ismerete, nem lehet mentség arra, ami a Földön az utóbbi 150-200 évben történik. Az irányítók az egész fejlődést eltorzították, és egy gigászi rabszolgaságba akarják taszítani az embereket.

Mi lehet ebből? A titán-háborúk reinkarnációja? Vagy egyszerűen csak a történelem ismétli magát? A jövő már megvan valahol – de az igaz kozmikus Akashát már az irányítók sem tudják befolyásolni. Nem mondhatunk mást zárszóként, legyen meg a Te akaratod az egész világegyetemben!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr6712969333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása