Szemrád Nándor írásai

Csodás világok

2017. október 13. 16:31 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2012. 02. 24.

A tudomány azt állítja, legalábbis mai ismerete szerint erre utal, hogy a Föld közepén egy vasnikkel mag van. Én nem vagyok fizikus, sem tudós, de ismereteim szerint mindez egészen másképpen van. Lehet, hogy botrányos lesz, amit az alább következőkben állítok, de a Föld belül üreges, és különböző kultúrák használják lakhelyül. A 30’-as évek Németországának kutatói a világ számos helyére elmentek, kutatva csodás jelenségek, okkult titkok és repülő csészealjak után. Már írtam a nácik repülő csészealjairól, s arról is, hogy a Hold sem volt ismeretlen számukra, mert eljutottak oda. Azt azonban még nem taglaltam, hogy bizonyos dokumentumok szerint a Föld belsejébe is eljutottak. Nehéz megmondani, hogy konkrétan hogyan történtek a dolgok, de olyan világokat fedeztek fel odalenn, melyekben ugyanúgy folyhat létezés, és belül is egy kis csillagszerű égitest biztosítja a létezéshez szükséges energiát. Nagy valószínűséggel Más Utakon Járó civilizáció nyomaira bukkantak. Ma persze ezt már titkolták a Németek milliói előtt, és csak a beavatott tudósok és a SS vezetői tudtak róla. Hétpecsétes titokként őrizték ezt a tudást, hiszen különböző technológiákat és olyan fajta okkult tudást hoztak át a harmadik birodalomba, mellyel egy jó ideig nem is tudtak mit kezdeni.

A Földet részben ellenőrző, és szellemi hierarchia szintjén itt jelenlevő gyíkfajok fizikai testben is léteznek. Nagy valószínűséggel ezen fajok fizikai testben szintén a Föld alatt élnek. Hogy hol, az egyenlőre hétpecsétes titok. Nagyon komoly technológiával hatalmas alagutakat fúrtak, és széles járatok kötik össze földalatti helységeiket, birodalmaikat. Természetes, hogy a német tudósok talán róluk is tudtak. Én úgy gondolom, hogy a németek szövetségesei, a Más Utakon Járók el voltak szeparálva a gyíklényektől. Tudtak azonban róluk, és bizonyos, hogy elárultak dolgokat a németeknek eme civilizáció életéről. Nem valószínű, hogy a németek oda eljutottak, de későbbiekben a Führer háborús ténykedését a gyíkokról való tudás egyértelműen motiválta. Az irányítók és szabadkőművesek kapcsolata a gyíkokkal világossá vált a németek számára. Az is reálissá vált, hogy a gyíkok szellemi hierarchiái a földi asztrálvilág egyes régióit is uralják – eljátszva ott a felügyelő isten szerepét. Természetszerűleg így már egy szellemi háború körvonalai is kezdtek kibontakozni.

Utaltam már rá előző írásaimban, hogy Verne is írt a Föld belsejében levő világokról. Egyik regényében a főhősök eljutnak a Föld belsejében levő kultúráig, ahol őslények és szauruszok élnek. Nem tudjuk, hogy valójában hogyan folyik ott a létezés, de Verne sokszor gyerekes formában leírt tömény igazságokat.

A németek egyébként valahol Mexikó területén akadtak rá a Föld mélyébe vezető járatokra, s aztán ezeken keresztül jutottak el valahogy a titkokig. További kutatásaikat, és egész tudományos fejlődésüket nyilvánvalóan meghatározta ez a nem mindennapi élmény.

Aztán később, mikor a világháború után az amerikaiak a német technika és egy idegen faj segítségével megkonstruálták járműveiket, már más volt a helyzet. A Holdon megtalálták bizonyítékait a németek kutatásának, illetve eme planétához való kapcsolódásuknak. Valójában körülbelül ekkor (50-es évek vége, 60-as évek eleje) érték utol azt, ahol a németek jártak a 30-as években. Ne felejtsük el, hogy a Holdon talált technikai eszközök és űrjárművek egy részét sokáig tesztelték, hiszen nem igazán értették működési elveiket. Nem egy irányító vagy közember halt meg a repülőszerkezetek zuhanása miatt. Hosszú évek kellettek hozzá, hogy végül valamennyire biztonságosan mozogjanak a Holdon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr5112969725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása