Szemrád Nándor írásai

Adalékok a földi rendszer hamisítóiról

2018. augusztus 08. 17:46 - dangbird

Sokszor írtam már, hogy bizonyos tapasztalatokért fölösleges megszületni erre a bolygóra, hiszen más naprendszerben levő bolygókon is lehet tanulni és fejlődni. Nyilván persze oka van, hogy valaki ide születik, s minden embernek lenne valamiféle célja és küldetése. Azért azonban, hogy az átlagos emberi lélek kevésbé tudjon szabadulni, bizonyos fajok és a földet irányító erők folyamatosan manipulálják. Régen azt gondoltam, hogy mindez jogos, hiszen az emberi faj spirituálisan éretlen bizonyos titkok tudására. Aki ennyire éretlen, meg sem érdemli a valódi szabadulást! Ma már kissé más nézeten vagyok, mert azt gondolom, hogy ha az oly nagyon okos irányítóink meg különböző, a földet aszrálsíkon is befolyásoló lények oly nagyon okosak és intelligensek, akkor miért nem tesznek kivételt bizonyos esetekben bizonyos lelkekkel? Ha az ember nem érdemli meg a kozmikus  létformát, akkor egy nála magasabb szintű, de totálisan őt kihasználó hatalom érdemel-e bármit is?

Nagyon régen egy regressziós hipnózisban valaki arról számolt be, hogy egy 2,5 x 4 méteres kis helyiségben van, ahol függőágy-szerű alkalmatosságon fekszik, és meg sem tud mozdulni – nyugodtan néz a semmibe. A regresszió célja a külső sötétség keresése volt (gyengébbek kedvéért ez egy kozmikus pokol, olyasmi, mint a földi asztrálsík, csak ez a Kozmoszban van), és azt meg is találtuk, de valójában mindez tévedés volt. A kliens nem abba a bizonyos külső sötétségbe jutott el, hanem egészen máshová! Sokat kutattam ilyetén irányban, és megtudtam, hogy bizonyos fajok, köztük a „gyíkok” is, alkalmaznak egy Faraday-kalitkaszerű ketrecet. Ez a ketrec nem fizikai síkon létesül, hanem az asztrálvilágban. Vannak emberek, akiket miután eltérítenek, az éteri lélektestüket beterelik egy ilyen ketrecbe. Innen aztán egy jó ideig nem tud kimenni, s bizonyos éteri energiákat lecsapolnak tőle. Ebből az energiából aztán felépítik önmagukat, szinte „megeszik” ezt, és így képesek létezésükhöz szükséges anyagokhoz jutni. A másik célja ennek a szörnyűségnek az adott illető „nevelgetése”. Akivel ugyanis két év alatt négy-öt alkalommal ezt megcsinálják, az kezes bárány lesz, és bizonyos programokat villámgyorsan megcsinál, ha az idegenek vagy a Reptilek megjelennek.

Most bárki mondhatja, hülyeség, amit írok, hiszen nem is hallottak ilyenről. Nyilván nem minden emberrel csinálják ezt, hiszen a nagy számok törvénye alapján tudják: lebukhatnak bármikor. Sok ember van, akiket vizsgálnak, mindegyikükkel egyéni módon járnak el, hajlamaiknak megfelelően. De ez akkor is befolyásolás, és nem éppen a legtisztább módszer! Sok ember van, akit soha nem visznek el, de egyvalamit értsünk meg: a földet irányító és befolyásoló különböző lények sokkal magasabb IQ-val rendelkeznek az átlagembernél. Egy 140-150-es IQ az embernél már magas, míg ezeknél az idegeneknél az átlagos 280-300. Így szinte bármit képesek megcsinálni néhány emberrel, akiket akár évek ezrei óta programozhatnak, hiszen előző életeikbe is belenyúlhattak. Ezek a fenn említett, Földet ellenőrző lények évezredekig is élhetnek – egyes fajok még évek tízezreit is.

Másik kedvenc szórakozásuk a látás és érzékelés megtévesztése. Asztrális energiákat küldenek például a hozzám hasonló ismeretterjesztők és előadók képeire vagy előadásaira. Így az emberek egy része sötét, démoni, megszállott lénynek fog tartani – amivel szembesülök is nap mint nap. Meg kell tanulni a szívcsakrával érzékelve, mindenféle más benyomásnak nem engedve, tanulmányozni egy-egy előadót. Nem a fizikai, vagy a harmadik szem által látott képet kell beengedni, mert attól még a szívcsakra elzáródhat. Egyből a szívvel kell nézni, ami persze egyáltalán nem könnyű.

Félelmetes fegyvereik egyike egy olyan kristály és energiaszerkezet, amellyel gyakorlatilag egy helyiség vagy egy olyan tér energiáját lehet mérni és befolyásolni, amely később valamiféle rendezvény céljaira lesz kialakítva. Itt képesek olyan erőket mozgósítani, hogy aki az ő igazukat hangoztatja, totálisan el lesz ismerve. Sajnos a magamfajta útkereső lehet, hogy paradicsommal lesz megdobálva, ha ilyen helyen tart előadást. Az embereknek erről alig vagy egyáltalán nincs tudomásuk, de a manipuláció és a képmutatás olyan mértékű ezeknek a lényeknek a körében, amely már több, mint felháborító. Nem arról van szó, hogy az embert ki kell engedni a Kozmoszba, és minden síkon megszabadítva rá kell ereszteni a magasabb csillagvilágokra! Senki nem akar újabb Atlantiszt. De nagy valószínűséggel az itt levő Irányítók évek ezrei alatt nagyon sok szabályt megszegtek, amely miatt az egész földi karmát és az itteni fejlődést újra kéne gondolni! Az az ezoterikus hülyeség, hogy minden sorscsapás eleve belőlem ered, kicsit módosulásra szorul. Nyilván hibás vagyok, és nem mindent csinálok jól, hiszen nem vagyok Isten, sem Irányító, sem pedig „gyík”. De érezni lehet a földi rendszerben egyedülálló gazságot, amely olyan gátló tényezőként hat feltalálókra, útkeresőkre, igaz papokra, médiumokra, misztikusokra, kutatókra, zsenikre, hogy az már égbekiáltó. Egyszerűen észre lehet venni, hogy aki politikai, közéleti vagy társadalmi szinten az éppen adott korszellemmel vagy nézettel analóg dolgokat hirdet, segítve van. Aki pedig teljesen más vonalon indul el, kulturális, társadalmi vagy közéleti szinten egyedi, újszerű igazságokat akar hirdetni, állandó gátlásokkal van kitéve, nem ritkán rossz a sorsa, vagy pénztelenségben, nehéz betegségben hal meg. Azt mondjuk: sírba vitte a munkája vagy a küldetése! Nem, kedves barátaim, nem a munkája és nem is a küldetése vitte sírba. Olyan erők dolgoznak itt, amelyek bizonyos kozmikus szektorokban egyáltalán nem is dolgozhatnának. Valahol foglyok vannak, akkor a börtönőrnek nem az a dolga, hogy ok nélkül üsse-vágja őket, hanem bölcsen tanítsa, nevelje, esetleg valamilyen szinten jobb irány felé befolyásolja, és a nagyon renitenseket elkülönítse a többiektől. De mit látunk itt? A bűnözők uralkodnak és nem tanítás, okítás vagy misztikus képzés folyik, hanem gyilkosság, ármánykodás, aljas, hazug rágalmak terjesztése, és olyanok ítélkeznek egy olyan ember fölött, akik a derekáig sem érnek. Hiba mindenkiben van. De ebben a rendszerben konstans módon olyanok szembesítenek a hibáimmal, akik sehol sincsenek hozzám, és ráadásul lehet, hogy éppen őket próbáltam valaha védeni és felszabadítani. Ez lehet az én vakságom, de akkor sem tiszta dolog ezért belém rúgni vagy nevetségessé tenni bizonyos szinten.

Az emberi tudatalatti nagyon kesze-kusza és én szeretem vizsgálni, vagy benne kutatni. A tudat mélységeit sok esetben a fenn említett befolyásolók tartják ellenőrzésük alatt, és szinte nyüzsögnek benne. Nem mindig baj, ha az ember mélyen, lesüllyedve, depressziós állapotban van, nem mindig baj, ha házasságoddal kapcsolatban probléma van, mert aki állandóan jó kedvű és folyamatosan csak azt hangoztatja, hogy a depresszió és a bánat okozza az összes karmikus problémádat, az nekem gyanús. Lehetetlen a földi életet úgy végigcsinálni, hogy 60-80 éven keresztül mindent jónak lássak, pozitívnak ítéljek és kisugárzásom annyira vidám legyen, hogy ez szinte mindenkit magával ragad. Ismertem ilyen embert, de az élete nem volt teljesen rendben. Félelmetes képességei voltak a színészkedéshez, és így sokan elhitték, hogy őt örök derű veszi körül. Nem baj persze a derűs gondolkodás, hiszen sokkal jobb, mint állandóan szomorkodni. De a tudatalattiból áramló negatív energiák elnyomása nagyon veszélyes! Nem lehet állandóan úgy viselkedni, mintha semmilyen probléma nem volna a földön. Az nem misztikus, aki mindenképp egy állandó, totális vidámság vagy nyugalom állapotára sürget. Az általam nagyon tisztelt keleti misztika néhány tézisét ma már ezért nem fogadom el. Tibet egyes nagynak ítélt személyiségei és lámái óriási pénzösszegeket kapnak bizonyos politikai szervezetektől, például a CIA-tól is. A kelet másik nagy filozófiai rendjének megalkotója, Sai Baba is érdekes titkokat hagyott maga után. Nem ítélkezem, de mindenki hallott róla, hogy mennyi aranyat, illetve autót s egyéb anyagi jólétre utaló dolgot fedtek fel tanítványai a mester halála után. Értsük meg, hogy nem kell az anyagiakban mérni a szellemet. Nagyon jó, ha van kocsim, lakásom, de nem kell egy családban tíz kocsi, hat lakás – miközben emberek egy része földön fetreng, vagy hajléktalan. A társadalmi rétegek közötti különbségek ilyetén való növelése is a gyíkok és az Illuminátusok műve. Ez fekete mágia úgy, ahogyan a nagy vagyon megszerzésére irányuló törekvés is pótcselekvés vagy gonosz hatalmi téboly! Nem különb senki annyival a másiknál, amennyivel esetleg több pénze, kocsija, társadalmi rangja van. Az általam nagyon tisztelt Franz Erdl írja egyik esszéjében, hogy sok embert szinte diliházba lehetne záratni, mert gondolatai annyira távol vannak az univerzális moráltól, a kozmikus, galaktikus törekvésektől. Nekem ugyanez a véleményem. Fajunk valójában beteg, és ha ez így meg tovább, ebből már nem lesz gyógyulás. Remélem, néhányan képesek felébredni, hogy magukat összeszedve hathatós utat mutassanak azoknak, akik nem csak az elnyomásban, politikában, a társadalmi és közéleti kérdésekben, meg az elmebeteg bevándorlásban hisznek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr10014169743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.08.10. 13:14:36

"Fajunk valójában beteg, és ha ez így meg tovább, ebből már nem lesz gyógyulás."

Amikor rájöttem ugyanerre, egy olyan utat választottam, amit előtte egy közel 20 éves mélytransz meditációban paramétereztem le. elmenypark.net Eddig mindenki ítélkezett, aki meglátta, ám ebből nem az derül ki, én milyen munkát végeztem, hanem az, ő mit tett volna a helyemben.
süti beállítások módosítása