Szemrád Nándor írásai

Világháború vagy katasztrófa

2017. október 13. 16:35 - dangbird

Az írás eredetileg megjelent: 2012. 10. 23.

Sokan kérdezik tőlem, miért látom pesszimistán a jövőt. Mindenek előtt tisztáznám, hogy nem vagyok a háború híve. Nem szeretném, hogy bekövetkezzen az, amiről az alább következőkben írok.

Egyre többen hiszik azt, hogy 2012 egy olyan év, amelyben el lehet mismásolni bizonyos dolgokat. A helyzet azonban sokkal súlyosabb, mint gondolnánk. A levegő már olyan szennyezett, hogy körülbelül 2 km magasságban lehet tiszta oxigénhez jutni. Majdnem az Alpokig kell mennünk, ha tiszta oxigént akarunk. Az ökoszisztéma tudatos pusztítása, erdőirtás, a vizek mérgezése, állatfajok kipusztítása és bűnöző politikusok jellemzik a jelen kort. Nem lényeges, hogy mit gondolunk, mert nem vagyunk lázadók! Ha megesszük a gyorsétkezdék kosztját, ha bemegyünk a plázákba, ha nézzük az elmebeteg jövőképet felvázoló mozifilmeket, máris szövetségesei vagyunk ennek a rendszernek.

Ahhoz, hogy elkerüljünk egy nagy katasztrófát, tulajdonképpen teljesen át kellene állni mind a gazdaságnak, mind pedig a pénzvilágnak egy új rendszerre. Ezt azonban ma már békés eszközökkel, s önálló akarattal megcsinálni nem lehet. Olyan erők állnak kormányok mögött, melyek nem engedik, hogy szénhidrogének helyett nullponti energia legyen a bázisa az autóknak és a háztartásoknak. Ezek a mögöttes erők nem engedik, hogy valódi áttörést érjen el a Földön levő fehér fény küldöttek egy része. Azt sem engedik, hogy a környezetszennyező gazdaság és a világuralmat szimbolizáló trösztök működése végre háttérbe szoruljon. Nagy butaság arra gondolni, hogy 2012 egy világbékét hozhat. Itt inkább világbutítás folyik, amely minden világosan gondolkodó szellem számára egyértelmű.

Én, mint asztrológus egyre több emberen látom, hogy maga az életakarat sem más, mint szerep. Hiába mondja valaki, hogy érzi az élet szeretetét, és nagy feladatai vannak, valójában életük egy szerep, mellyel egyszerűen nincsenek tisztában. Jelen korban sok lélektöredék inkarnál a Földre, kik nem találják igazi céljaikat ezen a bolygón. Számukra néha megváltás, ha átkerülnek az asztráldimenzió valóságába. Az élet nagy része, mint egy 80-90%-a nem ezen a látható síkon zajlódik. Így aztán könnyen érthető, hogy egyesek szinte karmikusan vállalják majd a halált – anélkül, hogy tudnának róla.  Hiába tervez szép jövőt az, akinek csekély életterve, és nehéz sorsa van.

Valójában a politika, a gazdaság, a technokrácia, a termelés. a tanítás és gondolkodás mind-mind hibás a Földön. Ha változtatni akarunk, és kozmikus tudatosság szintjére szeretnénk emelni a földi szellemet, csakis egy rombolás nyithat utat az új világ megépítése felé. A régi romjain újat kell építeni. de ezt csak világkatasztrófa vagy háború oldhatja meg, hiszen az átlagembert félrevezetik és a változtatás ellen programozzák. Az új felépítmény persze mindig jobb lehet, mint a régi volt, s egy 2013 és 2015 között kitörő hatalmas felfordulás tulajdonképpen csak áldás lehet, ha magasabb szellemi szintekről tekintjük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemradnandor.blog.hu/api/trackback/id/tr712969755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.